M&M Product – membru Family Business Network România ( FBN Romania )

M&M Product – membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Website: www.smartwrap.ro

Melinda Mureșan, Antreprenor si General Manager M&M Product, afacere de familie membră a FBN România.

“A fost o provocare extraordinară, când mă gândesc că, neavând decât putere de munca și multe idei, am reușit să-mi dezvolt afacerea în competiție cu firme multinaționale de tradiție și care beneficiau de finanțări externe serioase” declară doamna Melinda Mureșan, antreprenor și General Manager M&M Product, afacere de familie membră a FBN România.

M&M Product a fost înființată în anul 1994 cu scopul de a oferi ambalaje de înaltă calitate pentru satisfacerea nevoilor clienților. Prin încrederea acordată, M&M Product stabilește parteneriate puternice din care rezultă extinderea activității cu două unități productive. Progresul firmei este bine conturat prin gradul de acoperire națională, prin depozitul central de la Râșnov și cele șase puncte de lucru din toată țara, producție proprie la Râșnov și Codlea, o echipă dinamică și puternică de 60 de angajați, certificare ISO și poziționare succesivă în topurile naționale și județene. De peste 20 de ani, motorul dezvoltării companiei este implementarea de soluții inovative, din dorința de a oferi clienților noștri produse și servicii optiMM®-e.

M&M Product, lansează, în premieră pe piața din România, folia termo ecosustenabilă din PE VERDE (polietilenă verde), având ca resursă trestia de zahăr – sursă biologică, regenererabilă care, prin însăși cultivarea ei, produce oxigen și reduce CO2 din atmosferă. Produsele și soluțiile de ambalare sunt oferite sub brandul the smart green și fac parte din linia de business Ambalaje flexibile High Performance.

”De-a lungul celor 25 de ani de existență, ne-am asumat rolul de inovatori și pionieri pe piața din România, promovând soluții care reduc consumul de mase plastice și fabricând folii din plastic ecosustenabile. The smart green este răspunsul nostru la nevoia acută de ocrotire a mediului înconjurător, este soluția pentru diminuarea gazelor cu efect de seră prin folosirea cât mai redusă a maselor plastice provenite din petrol”, declară doamna Melinda Mureșan

Comments are closed