Amset Prodexim

Amset Prodexim

Website: amset.ro

AMSET PRODEXIM S.R.L. este o societate cu capital integral românesc, cu activitate de peste 20 ani în comerțul cu materiale de construcții și instalații.

 Afacerea a demarat în 1994, într-un spațiu închiriat, comercializând în special oțel beton și plase sudate utilizate în realizarea structurii de rezistență a clădirilor civile și industriale. În prezent, societatea are peste 42 angajați cu vârsta medie de 30 ani și deține un spațiu în suprafață de 2,5 ha teren, din care 4500 mp reprezintă birouri și spații acoperite, care permit depozitarea-conservarea produselor, prelucrarea oțelului beton și realizarea de confecții metalice.

 Sediul Societății este în Șos. Giurgiului, nr. 5, Jilava, Jud. Ilfov (în incinta fostei Prefabricate Progresul S.A.).

poza1 Amset

În anul 2013 Societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 42.429.897 lei.

 Anul 2014 a prezentat o creștere de 20%, comparativ cu anul precedent, cifra de afaceri ajungând la 51.075.448 lei.

AMSET PRODEXIM S.R.L. are o bază modernă de fasonat , cu utilaje din import, având o capacitate de prelucrare de aproximativ 1000 tone oțel beton fasonat, etichetat, pachetizat pe lună, venind astfel în întâmpinarea dorințelor constructorilor care solicită oțelul beton pregătit pentru punerea în operă.

Preocuparea continuuă de a satisface exigențele de calitate a produselor și serviciilor oferite a determinat certificarea unui sistem propriu al calității conform standardelor ISO 9001 devenind un partener de afaceri sigur în domeniul comercializării materialelor de construcții și instalații.

Poza 2 AmsetCu fiecare an de activitate AMSET PRODEXIM S.R.L. și–a extins domeniul de activitate prin oferirea de noi materiale pentru construcții. Este distribuitor și reprezentant al companiilor:  COS Târgoviște, Ductil Steel Buzău, STG Steel Focșani, Metalicplas Dej, Dan Steel Grup Beclean, Lafarge România, Carpatcement, Holcim România, Wienerberger România, Ceramica Iași,  Soceram Doicești, Swisspor, Knauf România, Rigips România,  Isover, Adeplast, Tassullo, Duraziv, Valrom Industrie, Elpreco Craiova, Tondach România, etc.

AMSET PRODEXIM S.R.L. este axată pe următoarele domenii de activitate:

  • Comercializare materiale de construcții:

AMSET PRODEXIM oferă Clienților săi, la prețuri de importator și distribuitor, permanent, o gamă completă de produse: oțel beton, plasă sudată, sârmă, cuie, sisteme hidroizolație, distanțieri fier, tego, osb, cherestea, ciment, nisip, var, caramidă, bca, tencuieli, termosisteme agrementate, tencuieli decorative, sisteme agrementate gips-carton, vată minerală și bazaltică, adezivi și chituri, vopsele, gresie, faianță, parchet, instalații sanitare și electrice, etc..

  • Producție oțel beton fasonat:

Venind în întâmpinarea dorințelor constructorilor care solicită oțelul beton pregătit pentru punerea în operă, AMSET PRODEXIM, oferă clienților săi posibilitatea achiziționării de oțel beton fasonat executat de specialiștii nostrii conform extraselor de armare.

Comments are closed