Temad Co membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Temad Co membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Website: www.temad.ro

Florin Madar – CO si proprietar al grupului de firme TEMAD

”Am învățat mult în cei 30 de ani de când conduc o afacere de familie. În primul rând am învățat că trebuie să fi aproape de oamenii cu care lucrezi, aceștia fiind esențiali în tot ceea ce faci. Un exemplu concret a fost pandemia, atunci când nu am știut ce se întâmplă. În acest caz deciziile pe care le-am luat au trebuit explicate și susținute. Am fost fericit să aflu că oamenii au reacționat cu calm, cu maturitate și afacerea noastră a mers înainte”, a punctat în cadrul uneia dintre edițiile emisiunii online, Reinventarea României” spune domnul Florin Madar fondator al afacerii de familie Temad și președinte al Family Business Network România.

Domnul Florin Madar, este considerat de Forbes, una dintre cele mai importante personalități de business care au marcat economia românească

„Ar trebui să pornim de la exemplul celor care fac business curat în România şi să îl urmăm. Pentru dezvoltarea României trebuie să promovăm businessurile antreprenoriale și afacerile de familie ca exemplu pentru potenţialii antreprenori”, declara Florin Madar  în cadrul conferinței „Liderii economiei locale – Top 1.000 cele mai mari companii din România. Puterea exemplului”

TEMAD GROUP  este afacere de familie fondatoare a Asociația Family Business Network România si este formata din:

  • TEMAD CO – Importator şi distribuitor de adezivi si accesorii materiale de constructii si amenajari
    Înfiinţată în 1994, Temad Co este o afacere de familie şi una din cele mai importante companii de distribuţie din România, recunoscută pe piaţa materialelor auxiliare pentru construcţii, amenajări şi decoraţiuni.
  • TEMAD ENERGIE – Centrală fotovoltaică (Râşnov).
    Cu o investiție de 3,5 mil Euro, centrala fotovoltaică de la Râşnov este construită pe o suprafaţă de 4,3 ha şi are o capacitate de 2.8 MWp putând asigura energia necesară pentru 1.500 de locuinţe.
    TEMAD Group a atins o CA de 38 milioane de Euro în 2017 și are în prezent 305 de angajaţi și 13 filiale la nivel naţional si un joint-venture in Republica Moldova.
  • Econstrukt.ro magazin online pentru proiecte de bricolaj, renovare, curatenie, intretinere pentru casa, gradina, auto.

Octavian Madar si Florin Madar, fondator al grupului de firme TEMAD

Florin Madar consideră că starea mediului de afaceri în care antreprenorii își desfășoară activitatea este esențială pentru aportul pe care-l poate aduce zona economiei naționale și amintește aici cu nerăbdare finalizarea unuia dintre cele mai așteptate proiecte din județul Brașov: punerea în funcțiune a aeroportului. …proiect căruia autoritățile române i-au oferit ca termen de finalizare sfârșitul anului 2022.

 

 

 

 

 

Comments are closed