Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare Group

Website: www.secom-healthcare.com

Lucia și Andrei Costea, cofondatori SECOM

Secom® Healthcare Group este trendsetter și lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care și-a construit pe piața din România o reputație solidă în domeniul importului și comercializării de produse naturale premium pentru sănătate și frumusețe, cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global.

Grupul este alcătuit din 3 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestionează portofoliul de produse de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordonează lanțul de 16 magazine fizice Secom precum și platforma online secom.ro și Good Routine® – brandul propriu de suplimente alimentare.

Secom® Healthcare Group are un portofoliu propriu și exclusiv de 400 produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale, realizate de producători internaționali de renume. Produsele Secom® sunt disponibile în magazinele proprii, dar si în 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist partenere din întreaga țară.

În octombrie 2022, Secom® Healthcare Group a lansat primul raport de sustenabilitate care vine să întărească promisiunea de a rămâne o organizație transparentă și deschisă, un partener de încredere pentru toți stakeholderii, un contributor activ la economia locală și un membru implicat al comunității.

Comments are closed