Skela

Skela

Website: www.skela.ro 

Laurentiu Stan, Director Ceneral Skela

Laurentiu Stan, Director Ceneral Skela

SKELA a pornit în 1995 sub numele de ALL ELECTRICS 95, reprezentând la acea vreme un furnizor de servicii de montaj, instalaţii electrice şi finisaje. Imediat după înfiinţare au apărut şi rezultatele: ALL ELECTRICS 95 a executat pentru Shell Romania montajul semnalisticii luminoase, al copertinelor şi al clădirilor în staţiile de distribuţie carburanţi.

În anul 1996 ALL ELECTRICS 95 se remarcă prin montajul primei hale pe structură metalică importată din Olanda.

Anul 2001 marchează deschiderea propriei fabrici de structuri metalice. Acel moment a reprezentat punctul de cotitură, clipa luării deciziei: concentrarea pe calitate, eficienţa proiectării şi fabricaţiei  structurilor metalice.

Anul 2004, anul înfiinţării unei noi linii de business: antrepriza generală pentru construcţii pe structură metalică, de beton sau mixtă.

Anul 2006 aduce punerea  bazelor ansamblului de firme  ALL ELECTRICS GROUP, firme care oferă soluţii integrate în domeniul structurilor metalice şi al antreprizei generale.

 Tot în 2010, conștienţi fiind ca se situează într-un moment extrem de important şi mânaţi de dorinţa de a sprijini producătorii de energii regenerabile, compania a dezvoltat, prima în România, un nou produs destinat acestora: sisteme de montaj pentru panourile fotovoltaice.

Anul 2014 a fost anul reconsiderării business-ului pornind de la o nouă structură, o nouă viziune, un nou set de valori. A fost anul configurării noului brand corporate: SKELA. Integrated Steel Constructures.

Fabrica de structuri metalice SKELA este amplasată pe platforma industrială Faur din Bucureşti, ajungând prin extindere permanentă să măsoare în prezent peste 7.000 mp.

Investiţiile permanente în dotarea acesteia cu echipamente tehnologice de productivitate mare au avut şi rezultatele scontate: dacă în anul 2001, la inaugurarea facilităţii de producţie, aceasta avea o capacitate de 125 tone pe lună, în prezent s-a ajuns la o capacitate anuală de producţie de cca. 5.000 tone de structură metalică sudată şi cca. 2.000 tone de profile galvanízate.

Compania utilizează numai soft-uri de ultimă generaţie, supraveghind foarte atent procesul de producţie.

Tehnologii: sablare automată cu recirculare, găurire şi debitare profile şi table pe maşini cu control numeric, sudare semiautomată sub atmosferă de gaz protector, vopsire airless, îndoire la rece şi profilare continuă, strunjire, frezare pe maşini cu control CNC.

Sudurile pe care le execută sunt controlate permanent în laboratorul propriu, prin metode nedistructive, ultrasonic sau cu lichide penetrante şi pulberi magnetice. Pentru execuţia acestora sunt certificaţi conform celor mai riguroase standarde de specialitate: ISO3834-2 (European Certificate for Welding, Joining and Cutting), DIN 18800-7 lit. E (SLV Munchen) şi EN 1090 clasa de execuţie EXC3.

De asemenea, au implementat un Sistem de Management Integrat QEHA conf. Standardelor Europene SR EN ISO 14001, OHSAS 18001 şi SR EN ISO 9001.

Copania investește permanent în echipa de management şi în pregătirea angajaţilor. Din acest punct de vedere, dispun de o resursă umană foarte bine pregatită, având toate atuurile necesare executării de proiecte oriunde în ţară sau în străinătate, asumându-și cu responsabilitate angajamentele şi respectând termenele de execuţie contractate.

SKELA se defineşte prin 5 divizii de business :

TAILOR LINE – Proiectare, montaj, life line, mentenanţă

HEAVY LINE – Structuri metalice grele

READY LINE – Hale metalice la cheie

ENERGY LINE – Structuri panouri fotovoltaice

SLIM LINE – Accesorii din tablă şi profile zincate

Comments are closed