Global Vision membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Global Vision membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Website: globalvision.ro

Sorin Preda fondator Global Vision, membru fondator al asociației Family Business Network (FBN) România

Global Vision este o platformă de servicii integrate de real estate, fondată în 2004 de Sorin Preda. Compania asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și instituționali din România și Europa Centrală și de Est. Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.600.000 metri pătrați și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management.

De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și parcuri industriale.

 Cel mai important proiect pe care Global Vision îl are în derulare în acest moment este Constanța Business Park, în parteneriat cu Globalworth. Este un proiect cu funcțiuni multiple(office, industrial, logistic, retail, servicii), amplasat strategic în apropierea portului Constanța, dezvoltat pe un teren de aproximativ 100 de hectare. Prima faza a proiectului a fost livrată, este vorba de o unitate logistică de 20.800 mp. În 2019 a lansat, tot alături de Globalworth, proiectul logistic de lângă București – Chitila Logistics Hub, foarte bine poziționat, pe centura N-V a Capitalei unde, și aici, a fost livrată prima unitate logistică de 22.400 mp.

În anii precedenţi, Global Vision a dezvoltat la cheie fabricile grupurilor Litens, Valeo, Honeywell, dar şi logistică, pentru producătorul german de anvelope Continental din Timişoara.

Global Vision este o afacere de familie si membru fondator al asociației Family Business Network (FBN) România

 

Comments are closed