Ivatherm membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Ivatherm membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Website: ivatherm.ro

Rucsandra-Hurezeanu_Ivatherm_membru_FBN_Romania

Dr. Rucsandra Hurezeanu, fondator și CEO Ivatherm

Dr. Rucsandra Hurezeanu
Fondator și CEO Ivatherm, prima companie românească de dermo-cosmetice

Rucsandra Hurezeanu provine dintr-o familie de medici si farmacisti. Mama ei a fost una dintre primele antreprenoare din România de la începutul anilor ’90 în industria farmaceutică și de retail. În 2005, a fondat împreună cu mama ei Ivatherm, prima companie de dermo-cosmetice din România. Ivatherm este astăzi unul din primii cinci jucători pe piața de dermocosmetice din România și comercializează produsele în alte 10 țări din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Asia.

Ivatherm combină tradiția și inovația, prin apa termală Herculane, cea mai veche stațiune balneară, cu cele mai recente ingrediente active din cosmetologie creând produse cosmetice moderne și eficiente.

Ivatherm a fost fondată în 2005, după o cercetare considerabilă și studii clinice care au dovedit efectele benefice ale apei termale asupra pielii. Proprietățile calmante și antiiritante ale apei termale de izvor de la Herculane au fost testate prin măsurători specifice ale inhibiției eliberării de histamină și efectul anti-inflamator asupra pielii. Toate produsele Ivatherm conțin apă termală Herculane. Ele sunt formulate și fabricate în Franța, țara cu cel mai înalt nivel de expertiză în industria cosmetică.

Izvoarele termale de la Herculane datează de acum 2000 de ani, când romanii le-au descoperit beneficiile terapeutice. Românii au fost primii locuitori din zonă care au apreciat cu adevărat proprietățile apelor termale, așa cum stau mărturie construcțiile ridicate de ei, majoritatea rezistând până în ziua de azi. Sculpturile din piatră, canalele și apeductele au rămas și certifică longevitatea stațiunii Băile Herculane. În secolul XIX, stațiunea a fost renovată de austrieci în stilul pe care îl admirăm azi.

Rucsandra Hurezeanu a primit in ultimii ani numeroase premii și distincții, printre care Entrepreneur of the Year Award de la Annual Investments Award în 2011, Champion in Business Award oferit de Enterprise Investors, BCR și ZF în 2012, Award for Innovation in Business, Revista Forbes, 2013. Scrie opinii in revista Unica, a fost invitat permanent în emisiunea Dragon’s Dean din 2010 pe TVR 2. Din 2015 a devenit Președinte al Organizației Patronale a Industriei Cosmetice din România și este Membru în Boardul Family Business Network România.

Comments are closed