FAN Courier membru Family Business Network România ( FBN Romania )

FAN Courier membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Website: www.fancourier.ro
Înființat în 1998 de către Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrașcanu, FAN Courier, o afacere de familie membra FBN Romania se plaseaza pe primul loc in Top 15 Superbrands in Romania editia 2017, cu un salt important fata de editia anterioara a studiului derulat de BDR Associates

Este pentru a doua oara in istoria de peste 10 ani a Superbrands in Romania, cand in fruntea clasamentului se situeaza un brand romanesc, aceasta performanta a mai fost atinsa doar de Borsec.

Top 15 branduri desemnate Superbrands in Romania pentru anul 2017 include: Fan Courier; Visa; Kober; Decathlon; Lego; Pampers; Humanitas; eMAG; Dedeman; Orbit; Mercedes-Benz; Borsec; olx.ro; Catena; Samsung.

FAN Courier membru FBN Romania

„Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006 și ne dorim să rămânem în continuare partenerul de încredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeași pasiune și dăruire pentru fiecare livrare efectuată.

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 78,500 de kilometri, aproape dublul lungimii Ecuatorului, acoperind 105 de trasee pe întreaga suprafață a țării. Micșorăm distanțele dintre oameni și nu încetinim niciodată ritmul pentru că avem cei mai dedicați curieri, o echipă minunată.”

Comments are closed