Arena City Center

Arena City Center

Website: www.arenamall.ro

Arena Mall, inaugurat de omul de afaceri Ovidiu BUDEANU în decembrie 2007, este unul dintre cele mai ambițioase și performante centre comerciale din afara Bucureștiului, având un grad de închiriere de 100%.
Arena Mall este primul mall din Bacău deschis în cea mai populată zonă rezidențială a orașului, în urma unei investiții totale de peste 40 milioane euro. Centrul comercial are o suprafață totală închiriabilă de 26.000 mp și dispune de peste 100 de magazine de îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, servicii, fast-food-uri și restaurante, având 900 de locuri de parcare în exterior.

Centrul comercial reprezintă perfecta combinație dintre modă, servicii, articole de frumusețe, tehnologie, articole pentru casă, restaurante și cafenele având un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori pe an. Acesta se diferențiază de celelalte centre comerciale din zona Moldovei prin mixul de chiriași, având branduri internationale precum ZARA, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Reserved, H&M, Office Shoes, KVL, Lee Cooper, Timeout, Sinsay si nu numai.

Arena Mall Bacău, un punct de referință în piața de retail din Moldova, va intra într-un proces de redezvoltare începând cu anul viitor.

Arena City Center este o afacere de familie membra a asociației Family Business Network (FBN) România.

Comments are closed