Bog’Art membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Bog’Art membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Website: www.bogart.ro

Bog’Art este o companie de construcții și dezvoltare imobiliară cu sediul în Bucureşti, fiind unul din cei mai mari antreprenori generali din România.

Dintr-o afacere de familie înfiinţată în anul 1991, compania noastră a devenit, de-a lungul timpului, un lider de piaţă capabil să finalizeze proiecte complexe şi inovatoare la cele mai înalte standarde, incluzând construcții civile şi dezvoltări imobiliare.

Bog’Art se mândreşte cu managementul său performant şi cu personalul înalt calificat, alături de care implementăm permanent tehnologii noi şi promovăm o puternică cultură organizatională.

Compania noastră înseamnă performanță în finalizarea la timp și în mod profesionist a proiectelor, cu ajutorul unei game complete de servicii în domeniul construcţiilor şi dezvoltării imobiliare.

Mai mult decât atât, proiectele noastre au un statut privilegiat, devenind repere în cadrul arhitecturii oraşului. Execuţia de calitate şi la timp a acestora, împreună cu performanțele noastre în managementul proiectelor, au propulsat şi susţinut dezvoltarea companiei, Bog’Art devenind în prezent cea mai mare societate de construcţii civile din România.

Comments are closed