Temad Co membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Temad Co membru Family Business Network România ( FBN Romania )
Florin_Madar_membru_FBN_Romania

Florin Madar – CO si proprietar al grupului de firme TEMAD

TEMAD GROUP – O afacere de familie
Grupul TEMAD este compus din 3 companii, Temad Co, Temad Producție și Temad Energie.

TEMAD CO – Importator şi distribuitor de materiale auxiliare pentru Construcţii şi Industrie
Înfiinţată în 1994, Temad Co este o afacere de familie şi una din cele mai importante companii de distribuţie din România, recunoscută pe piaţa materialelor auxiliare pentru construcţii, amenajări şi decoraţiuni.

TEMAD PRODUCŢIE – Fabrica de plasa din fibră de sticlă (Braşov).
Cu o investiţie de peste 1 mil. de euro şi crearea a peste 50 de locuri de muncă, fabrica de plasă din fibră de sticlă de la Braşov, inaugurată în 2013, este unul dintre proiectele de anvergură ale companiei TEMAD PRODUCŢIE, membră a grupului Temad. Fabrica are o capacitate de producţie de 9.000.000 mp de plasă din fibră de sticlă.

TEMAD ENERGIE – Centrală fotovoltaică (Râşnov).
Cu o investiție de 3,5 mil Euro, centrala fotovoltaică de la Râşnov este construită pe o suprafaţă de 4,3 ha şi are o capacitate de 2.8 MWp putând asigura energia necesară pentru 1.500 de locuinţe.
TEMAD Group a atins o CA de 38 milioane de Euro în 2017 și are în prezent 305 de angajaţi și 13 filiale la nivel naţional si un joint-venture in Republica Moldova.

Scurta prezentare: Grup de firme cu activitate in: a) distribuitie nationala si in R. Moldova de accesorii materiale de constructii si amenajari, 13 filiale in Romania si 1 joint-venture in R.M. b) productie de plasa fibra de sticla, c) productie de energie electrica- parc fotovoltaic 2,8 Mwp, d) administrare spatii comerciale, depozite, birouri – 25.000 mp.

Pentru mai multe informații vizitați www.temad.ro

 

Comments are closed