Global Vision membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Global Vision membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Global Vision a luat naștere în anul 2004, fiind înființată de un grup de specialiști cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul construcțiilor și administrării proprietăților imobiliare.

Societatea și-a început activitatea ca furnizor de materiale de construcție, devenind în scurt timp una dintre companiile de administrare a proprietății cu cea mai rapidă creștere și o alegere de top în România în domeniul soluțiilor integrate de dezvoltare a proprietății și gestionare a activelor.

Societatea tratează cu egală implicare proiectele, indiferent dacă vorbim despre proiecte de medie sau de mare anvergură:

  • construcții industriale: depozite, fabrici, platforme de deservire;
  • clădiri de birouri;
  • campusuri comerciale: mall-uri, parcări;
  • proiecte mixte: birouri, spații comerciale, clădiri rezidențiale.

Global Vision și-a creat un nume pe piața națională, furnizând servicii la cel mai înalt standard companiilor/instituțiilor naționale și internaționale, din cele mai variate domenii: instituții financiare, companii din domeniul IT&C, dezvoltatori imobiliari, companii de larg consum, instituții publice.

Compania posedă o vastă experiență în dezvoltarea proprietății, de toate tipurile, prin evaluarea conceptelor de dezvoltat, aprecierea riscurilor implicate și structurarea parametrilor de control, cu respectarea standardelor tehnice și de management.

Global Vision oferă servicii specifice pentru cele două mari categorii de dezvoltare imobiliară:

  • dezvoltarea terenurilor;
  • dezvoltare clădirilor.

 

Pentru mai multe informații vizitați www.globalvision.ro

 

Comments are closed