9 februarie 2021 – Dr. Celia Hadjichristodoulou ”Lectii de conducere cheie pentru succesorii afacerilor de familie într – un post COVID-19 mondial” –  SPRING

”Lectii de conducere cheie pentru succesorii afacerilor de familie într – un post COVID-19 mondial” este numele  seminariul SPRING  susținut de Dr. Celia Hadjichristodoulou si programat pe 9 februarie 2021, 15.30-17.30 Central European Time (CET) – 16:30-17:30 ora României.

Participare gratuită pentru membrii Family Business Network România (FBN România) –  asociația afacerilor de familie din România.

Pentru a vă înscrie, faceți clic  aici .
Pentru a vă alătura seminariilor web prin Zoom faceți clic aici.

Dr. Celia Hadjichristodoulou este expert în finanțare UE, „Femeia întreprinzătoare a anului” la Premiile Madame Figaro 2018 si fondator / Director General al  GrantXpert.

De asemenea, organizator de cursuri pentru companii cipriote pentru oportunitățile de finanțare disponibile. Reușind să obțina peste 4 milioane EUR prin proiecte finanțate în numele clienților GrantXpert în ultimii 4 ani (2009-2013).

Specializări:

Expert în programe de finanțare europene și naționale
Consultare privind pregătirea propunerilor de succes privind programele de finanțare UE și naționale.
Scrierea propunerii si Managementul de proiect al proiectelor de finanțare UE
Formator pentru programe de finanțare naționale și europene
Crearea rețelelor europene de parteneri pentru implementarea comună a proiectelor din programele de finanțare

 

Alaturi de Dr. Celia Hadjichristodoulou, SPRING aliniaza o echipă europeană de experți în afaceri familiale din 9 țări ale UE (Italia, Franța, Spania, Portugalia, Cipru, Marea Britanie, Germania, Belgia și Malta) care oferă o serie de seminarii web în primul trimestru al anului 2021, complet gratuit, ca parte a proiectului SPRING Erasmus + Knowledge Alliances. Printr-o cooperare inovatoare universitate-industrie, echipa este formată din academicieni și consultanți de renume din domeniul afacerilor de familie, își propune să facă afacerile de familie mai rezistente, competitive, profitabile și durabile, cu un potențial de creștere mai mare, printr-o instruire online inovatoare și practică.

 

Agenda completa a programului SPRING o gasiti mai jos:

Prima pagină webinară Agenda și Speakers.jpg

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 27 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Omnilogic) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

 

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 27 de companii: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

SPRING este finanțat de Programul Erasmus + 2018, în cadrul acțiunii „KA2: Cooperare pentru inovare și schimbul de bune practici- Alianțe de cunoaștere”. Durata proiectului este de 36 de luni (Data de începere: 01/01/2019, Data de încheiere: 31/12/2021

Surse:

  • European Family Businesses
  • Euspring

Comments are closed