Autonom Services membru Family Business Network România ( FBN Romania )

Autonom Services membru Family Business Network România ( FBN Romania )

„Autonom este o companie de familie care gandeste pe termen lung. Succesul pentru noi este dat de multumirea clientilor si de evolutia colegilor. Cresterea afacerii, profitabilitatea si stabilitatea financiara sunt toate consecinte firesti.”

„Secretul reusitei noastre este chiar echipa de autonomi, care ne impartaseste valorile si alaturi de care ne perfectionam zi de zi.”

Autonom Rent a Car a fost înființată în anul 2005, cu un parc inițial de 5 autoturisme, iar acum este lider național în domeniul serviciilor de închirieri mașini, având o rețea de 45 de centre de închirieri în 35 de orase din Romania, Ungaria si Serbia și un parc auto de peste 8.000 de autoturisme. În 2014 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 11,5 milioane de Euro și 180 de angajați. 

Marius & Dan Ștefan„Pentru al patrulea an consecutiv, suntem desemnati Best Employer de catre Aon Romania si intram in reteaua internationala a organizatiilor care promoveaza democratia la locul de munca: World Blu.”

Compania Autonom a fost inclusa in “Muzeul Antreprenoriatului”, iar in 2012 si 2014 a primit distinctia Campioni in Business. 

 

Angajatii Autonom sunt incurajati sa lectureze, iar pe site-ul companiei exista o sectiune de carti recomandate 

 

Viziunea Autonom este sa fie un model de afaceri autentic.

1. Sistemul de management este bazat pe valorile noastre si pe autonomie
2. Autonom este o organizatie care invata. Incurajam dezvoltarea personala a membrilor si
sustinem transformarea continua a companiei.
3. Avem un impact pozitiv in societate si in mediu.

 

Pentru mai multe informații vizitați www.autonom.ro

 

Comments are closed