Adrian Mihai – CEO FAN Courier – noul Președinte al FBN România

Adrian Mihai, co-fondator și CEO al FAN Courier, a fost ales Președinte al Asociației Family Business Network Romania, cea mai importantă organizație românească de promovare a antreprenoriatului românesc şi a afacerilor locale de familie.

Ca unul dintre cei mai de succes și respectați antreprenori români, Adrian Mihai este al treilea Președinte al FBN România din istoria acestei organizații, aducând un plus de experienţă prin poziţia sa anterioară de Membru al Consiliului Director al acestei asociații.

Consiliul Director al Asociației Family Business Network România este format din 6 membri: Adrian Mihai – Președinte, Anca Vlad – membru, Florin Madar – membru, Dan Ștefan – membru, Gabriel Marin – membru și Mihaela Hărșan – Secretar General.

”Doresc în primul rând să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Family Business Network România a crescut în mod organic și a beneficiat ani de zile de conducerea unor fondatori şi Preşedinţi  vizionari, precum Florin Madar şi Gabriel Marin. În continuarea efortului lor, voi dezvolta politica de încurajare a colaborarii între firmele cu capital românesc. Pentru mine este o provocare să duc mai departe această asociație. Cred cu tărie că este nevoie să împărtășim cu antreprenorii români ideea afacerii de familie ca tradiție, să învățăm împreună să construim companii și branduri care să devină moșteniri importante pentru familiile noastre și pentru societatea din care facem parte. Vom continua să ajutăm firmele româneşti aflate la prima generaţie să înveţe să facă transferul de putere către noua generaţie. Antreprenorii români trebuie să ştie că orice provocare au de rezolvat, undeva în lumea aceasta cineva deja a găsit o rezolvare la problema respectivă, iar noi, ca organizaţie, putem să-i ajutăm. Trebuie să determinăm un comportament bazat pe modestie, respect reciproc, sprijin și muncă pentru a atinge excelența, propuneri pe care le înaintăm tuturor antreprenori români. Cu cât România va avea mai multe afaceri de familie puternice, cu atât întreaga societate va prospera și va fi un loc mai bun în care românii să își dorească să trăiască sau în care să se întoarcă din alte țări ale lumii”, a declarat Adrian Mihai la momentul alegerii sale ca Președinte.

Înființată în anul 2012, Family Business Network România („FBN România”) urmărește să popularizeze în România conceptul de „afacere de familie”, astfel cum este recunoscut la nivel european și să aducă la cunoștința autorităților din ţara noastră existența şi potențialul afacerilor de familie, dar și obligativitatea unui parteneriat al Statului român cu acestea, după modelul ţărilor vest-europene alături de care FBN România îşi desfăşoară cu succes activitatea în ultimii opt ani, de când a devenit membră a European Family Businesses.

Comments are closed