European Family Business Summit 13-14 iunie 2022 – Berlin

Berlinul va fi locul de desfășurare a Summitului european al afacerilor de familie din 2022. Pe măsură ce economia globală începe încet să-și revină după efectele profunde ale pandemiei, din nou, antreprenorii de afaceri de familie din întreaga Uniune Europeană se vor uni pentru a discuta subiecte importante de afaceri și politice. Având loc între 13 și 14 iunie, Summitul EFB va reuni vorbitori de înalt nivel din lumea politică și a afacerilor, inclusiv pe președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru a discuta, printre altele, cum vom permite tranzițiile gemene de mediu și digitale într-un mod echilibrat și viabil.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 29 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Sigla Family Business Network România

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 29 de companii:  Adrem,  Agricin, Amset, Arena City Mall, Autonom, Bog’art, Cristim, Dinamic 92, DMF Poliplast,  Electra, Eximtur, FAN Courier, Fildas/Catena, Flame Data Technologies, Global Vision, Imob Piatra Neamt, Integrata Pascani, Ivatherm, M&M Product, Novaintermed, Piata de Gros, Sandra Trading, Secom, Secpral Pro, Skela, Tecnostar,  Temad, Tester, Transavia

Comments are closed