București, 22 mai 2014, eveniment FBN România în parteneriat cu EY România și Bank Gutmann AG

La evenimentul din 22 Mai 2014, Karl Mayer Rieckh, invitat special, membru al Consiliului de supraveghere al companiei Leder Schuh AG (Humanic), unul dintre cei mai mari distribuitori de încălțăminte din Europa,  a vorbit despre importanța constituțiilor de familie.

Invitatul special Ian Marsh, consultant specializat în probleme de succesiune și guvernanță familială, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu, printre altele ca mandatar și mediator pentru problemele afacerilor de familie,  a prezentat procesul de succesiune și modul de abordare a acestui subiect în cazul afacerilor de familie.

Iar Johannes Volpini de Maestri, Managing Director EY Austria Private Client Service, și-a axat prezentarea pe marile obstacole în afacerile de familie, subliniind faptul că 33% dintre cele mai mari afaceri de familie din lume sunt localizate în Europa, în timp ce afacerile de familie din Europa reprezintă 85% din numărul total de companii și angajează mai mult de 144 milioane de persoane. Johannes Volpini a vorbit și despre ADN-ul afacerilor de familie, guvernanta familială și despre cele mai importante etape ale procesului de succesiune între generații.

Comments are closed