Asociația Estoniană a Antreprenorilor Familiari și-a sărbătorit al treilea an de funcționare

Sigla EPEL pentru blog

În perioada 25-26 mai 2017, Asociația Estoniană a Antreprenorilor Familiari a sărbătorit sfârșitul celui de-al treilea an de funcționare cu o conferință reprezentativă, un turneu de golf și tenis la Pärnu. Subiectele conferinței au fost proprietatea și planificarea unei schimbări generaționale într-o afacere de familie.

Vorbitorii principali au fost ministrul afacerilor economice și comunicații Kadri Simson și expertul în afaceri de familie recunoscut la nivel internațional Sandy Loder din Marea Britanie.
Subiectele discutate la conferință au primit un răspuns viu și o dezvoltare substanțială sub formă de discuții. Prezentarea lui S. Loder conținea o serie de observații practice și recomandări pentru reglementarea relațiilor de familie într-o afacere de familie.

Câștigătoarea generală a celui de-al treilea turneu de golf EPEL a fost Hardi Isok (Avis Baltic), iar premiul special pentru cea mai bună jucătoare de golf a fost Margarita Ross (Büroomaailm).
Aare Tark (Law Office TARK) a devenit câștigătorul turneului de tenis 2017 și proprietarul cupei de călătorie.

Membru al Riigikogu și primar de lungă durată al Pärnu Toomas Kivimägi și antreprenor și proprietar al AS Wendre Peter Kalev Hunt au participat la cina de gală ca invitați.

Asociația Antreprenorilor Familiari din Estonia (EPEL) a fost înființată la 28 mai 2014. Întâlnirea inaugurală a avut loc la castelul Keila Joa, unde au participat ministrul finanțelor Jürgen Ligi și președintele Asociației finlandeze a întreprinderilor familiale Pekka Laitinen, ca invitați de onoare. Au fost 32 de membri fondatori, iar fondatorul a fost președintele Urmas Isok

Ca și FBN România, Asociația Antreprenorilor Familiari din Estonia (EPEL) este membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles. 

Comments are closed