Patru membre FBN România in „Top 50 cele mai influente”, ediția 2019 Forbes

Top 50 cele mai influente – Există doamne care contează în societatea românească nu doar prin puterea financiară, ci şi prin cea de a influenţa lucrurile în bine.

069 women 01 Anca Vlad

Anca Vlad – Locul 1 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019. Anca Vlad, Președintele Grupului Fildas Catena, se numără printre primii antreprenori români care, după 1990, au reușit să construiască o afacere solidă, la standarde moderne.

087 women 19 Camelia Sucu

Camelia Șucu – Locul 19 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019.Camelia Șucu, femeie de afaceri cu o carieră de peste 25 de ani, este proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine. Alături de fostul ei soț, Camelia Șucu a fondat grupul Mobexpert în anul 1993.

102 women 32 Doina Cepalis

Doina Cepalis – Locul 32 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019  Doina Cepalis conduce Te-Rox Paşcani, cea mai importantă companie de scaune auto pentru copii din regiune.

110 women 40 Lucia Morariu

Lucia Morariu – Locul 40 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019. Lucia Morariu conduce Agenţia de turism Eximtur din Cluj-Napoca, unul din pionierii turismului românesc.

 

Topul a plecat de la o bază de aproximativ 400 de candidate din România, din cele mai diverse domenii, de la antreprenoriat și management, la mediul guvernamental, ONG, artistic sau sportiv. Primul criteriu eliminatoriu a fost naționalitatea și ocuparea unei poziții cu implicații directe asupra economiei și societății românești. Lista a fost apoi restrânsă în funcţie de trei criterii: puterea financiară, acoperirea în toate tipurile de media şi influenţa. Acest concept se referă la zonele în care deciziile acestor doamne au consecinţe, fie că este vorba de activitatea lor zilnică, fie de organizaţiile în care activează cu regularitate. A fost importantă relevanța acțiunilor pe care aceste doamne le-au întreprins în domeniul lor de activitate sau în zone din afara sferei principale de activitate, precum educația. Există și o componentă „subiectivă”, cea legată de carismă, componentă pe care Forbes România şi-o asumă. De aceea, unele dintre numele prezente în top ar putea surprinde.” 

Sursa: Forbes

Comments are closed