FAMILY BUSINESS NETWORK ROMANIA anunta cooptarea de noi membri

Reteaua afacerilor de familie se largeste cu aderarea unora dintre cele mai mari firme romanesti, lideri de piata in domeniile lor, companii care ofera locuri de munca unui numar de peste 10.000 de persoane si contribuie semnificativ la PIB-ul Romaniei.

Noi firme de top, lideri de piata in domeniile in care activeaza, s-au alaturat asociatiei Family Business Network (FBN) Romania, numarul membrilor ajungand astfel la 25.

Este vorba despre aderarea familiilor proprietare ale grupurilor FILDAS, cu activitati in zona distributiei de medicamente, TRANSAVIA si CRISTIM, careactiveaza in domeniul productiei si industrializarii carnii si preparatelor din carne,BOG’ART, cu activitati in domeniul constructiilor si de firmele brasovene AGRICIN (membru al RA-RA GRUP, cu activitati in domeniul hotelier, real estate, exploatare roci naturale etc.) si M&M PRODUCT, specializata in productia de ambalaje industriale.

FBN Romania, membra a European Family Businesses, urmareste in continuare extinderea retelei nationale, prin cooptarea in cadrul sau a celor mai representative afaceri de familie din tara, cu afaceri de peste 5 milioane de Euro anual.

Afacerile de familie sunt recunoscute pe plan european si international si reprezinta cel mai stabil si durabil model de afacere. Principalul beneficiu al apartenentei la reteaua afacerilor de familie il reprezinta impartasirea experientelor legate de transferul afacerii, interactiunea cu marile familii antreprenoare din tara si strainatate si posibilitatea de a participa la crearea unui cadru legislativ unic la nivel  european in domeniul afacerilor de familie.

Comments are closed