Ioan Popa, preşedintele companiei Transavia: „Transavia este construită pe principii și reguli care nu se încalcă niciodată”

Interviu cu Domnul Ioan Popa, preşedintele companiei Transavia, apărut in numărul din noiembrie 2019 al Revistei Piața:

„Transavia este o societate solidă, construită pe principii și pe reguli, care nu se încalcă niciodată și care funcționează la cele mai înalte standarde și livrează cel mai bun și mai sigur produs de carne de pasăre care poate exista la acest moment în țara aceasta. 
Eu sunt un om cu principii și cu reguli, pe care le cer la toată lumea care intră în contact cu mine, fie în relații economice, fie în relații personale. Eu sunt un om care nu încalc regulile, le respect cu strictețe și vreau ca toată lumea să facă la fel dacă vrea să aibă vreo legătură cu mine.

 În viaţă, cea mai importantă a fost familia. Întotdeauna. Nu degeaba îi zice familiei celula de bază a societății. Asta este fundamentul care creează mai departe celelalte forme de comunitate umană, inclusiv națiunea. Eu am avut grijă de familia mea de-a lungul timpului, pentru că aceasta mi-a fost menirea. Mi-am asumat-o. Vorbesc de familia extinsă, părinți, frați, surori, nepoți. Toți lucrează aici, mai puțin părinții, care la 87 de ani nu mai pot munci. Evident că mi-am imprimat valorile de familie și în business, iar în ceea ce construiesc nu există nici un șurub din firma aceasta – un milion de metri pătrați de clădiri -, să nu își găsească amprenta mea într-un fel sau altul. Eu am făcut totul, din gândirea mea, nu altcineva.” – Ioan Popa, preşedintele companiei Transavia, o afacere de familie membră a asociației Family Business Network România

Interviul complet poate fi citit in Revista Piața.

 

Comments are closed