Radu Timiş jr. a preluat funcţia de CEO al grupului Cris-Tim

Radu Timiş junior, fiul cel mare al fondatorilor grupului Cris-Tim  Cristina şi Radu Timiş a preluat funcţia de CEO al businessului de peste 150 de milioane de euro anual.

Astfel, Radu Timiş predă frâiele businessului cu mezeluri, lactate şi vinuri fiului său, dar rămâne în continuare preşedinte al boardului, deşi îşi restrânge implicarea în afacere.

Anterior, Radu Timiș Junior a ocupat funcția de Director Comercial în cadrul companiei, însă este implicat de câțiva ani buni în businessul familiei.

”RaduTimiș Sr. rămâne Președine al companiei și al boardului director, urmând să se implice pe tot ceea ce înseamnă strategie, însă nu și operațional”, a precizat Radu Timiș Jr. 

Radu Timiș Junior este absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor în limba engleză, în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Grupul Cris-Tim este o afacere de familie membră a asociației Family Business Network România, activa pe trei mari categorii de produse – mezeluri, lactate și produse ready-meal – care au generat la nivelul anului 2018 venituri totale de peste 258 de milioane de euro.

Surse:

  • Cris-Tim
  • Ziarul Financiar
  • Magazinul Progresiv

 

Comments are closed