Patrick Lencioni: Cum schimbăm modul în care pregătim oamenii pentru succes

Este timpul să schimbăm modul în care pregătim oamenii pentru succes, spune Patrick Lencioni. Pornind din propriile sale observații, el face un caz convingător că, în lumea noastră din ce în ce mai orientată spre echipă, cheia succesului este să fii umil, ambițios și inteligent.

Această discuție a fost prezentată la TEDx University of Nevada.

 
Patrick Lencioni este un scriitor american de cărți despre managementul afacerilor, în special în ceea ce privește managementul echipei. El este cel mai bine cunoscut drept autorul cărții Cele cinci disfuncții ale unei echipe , o carte populară de afaceri care explorează dinamica echipei de lucru și oferă soluții pentru a ajuta echipele să aibă rezultate mai bune. 
 
TED (Technology, Entertainment, Design – Tehnologie Divertisment și Design) sunt o serie de conferințe globale susținute de o asociație americană non-profit, Fundația Sapling, organizate pentru a răspândi „ideile care merită promovate”.
 
TEDx a fost creat în spiritul misiunii TED, „idei care merită răspândite”. Acesta sprijină organizatorii independenți care doresc să creeze un eveniment asemănător TED în propria comunitate.

Comments are closed