Nicolae Șerban, CEO al Grupului Șerban, este câștigătorul FAMILY BUSINESS AWARD în cadrul EY Entrepreneur Of The Year 2020.

Există antreprenori în România care au traversat în această calitate toate cele trei decade postdecembriste: bazarul anilor 90,  rollercoaster-ul economic al anilor 2000 și creșterea susținută a ultimului deceniu.
Ei sunt enciclopedii ambulante, nu numai despre business, ci și despre relațiile interumane, despre depășirea obstacolelor de tot felul și despre gestionarea succesului sau a eșecurilor. Toate sunt lecții vitale pentru orice antreprenor, iar acești oameni ar fi mai bine puși în valoare din postura de mentori pentru tineri, studenți și antreprenori.

O astfel de legendă vie este Nicolae Șerban, antreprenorul din spatele grupului de firme Șerban Holding, un nume răsunător în regiunea Moldovei. Grupul Șerban Holding operează în prezent șase companii și are peste 12.500 ha de teren cultivate cu cereale, plante oleaginoase și legume, trei ferme de creștere a puilor și cinci băcănii.

În 2020, holding-ul avea ca angajați 400 de oameni și declara o cifră de afaceri de aproape 80 de milioane de euro și o proiecție de spargere a zidului sonic de 100 milioane euro anual pentru 2025. 80% din această cifră de afaceri este generată de multinaționale și companii mari.

Optimist incurabil și scrutând mereu viitorul, Nicolae Șerban arată o față frumoasă a evoluției noastre ca țară, în ultimii 30 de ani. Una în care se poate construi un imperiu de business în agricultură dacă ești pasionat și onest cu oamenii dar și cu pământul.

Nicolae Șerban, CEO al Grupului Șerban, este câștigătorul FAMILY BUSINESS AWARD în cadrul EY Entrepreneur Of The Year 2020.

 FBN România este partener  EY Entrepreneur of The Year 2020,
 

EY Entrepreneur Of The Year™, parte a programului EY World Entrepreneur Of The Year™, recunoaşte și premiază antreprenorii remarcabili în cadrul celei de-a 5-a ediții din România, fiind:

  • Singura competiție internațională dedicată antreprenorilor, cu o tradiție de 33 ani
  • Conectarea la comunitatea națională si mai ales globală de antreprenori, în cadrul galei de la Monte Carlo: peste 1000 de persoane din peste 65 de țări (4 zile din an unde poți întâlni anual la un loc cei mai importanți antreprenori din lume, decision makers și mentori)
  • Recunoaștere publică a realizărilor antreprenoriale personale prin expunerea media amplă la nivel național și internațional pentru câștigător
  • Acces la programele EY de training pentru antreprenori precum Academia NextGen si Entrepreneurial Winning Women
  • Schimb de bune practici în afaceri cu cei mai cunoscuți antreprenori locali, dar și internaționali
  • Câștigătorul are dreptul de a folosi sigla EOY drept un certificat de recunoaștere a activității sale antreprenoriale

Comments are closed