Secom, membru FBN, publică primul raport de sustenabilitate

Lucia Costea, cofondator şi CEO Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare Group, lider de autoritate pe piaţa de suplimente alimentare din România, publică primul raport de sustenabilitate, care prezintă o analiză completă şi transparentă a activităţii derulate între ianuarie 2020 – decembrie 2021, din perspectiva impactului social, economic şi de mediu, precum şi obiectivele asumate pentru perioada următoare, pentru creşterea sustenabilă a companiei, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Raportul „Alegem responsabil pentru un viitor mai sănătos” a fost realizat după standardele internaţionale Global Reporting Initiative (GRI), împreună cu echipa de consultanţi The CSR Agency, şi este rezultatul unei analize complexe, care a implicat consultarea a peste 1340 de stakeholderi externi şi interni şi radiografierea profundă a activităţii companiei desfăşurate în 2020 şi 2021.

„La Secom® ne-am asumat misiunea de a ajuta oamenii să aibă o viaţă echilibrată, sănătoasă, prin produse şi servicii de înaltă calitate, inovatoare şi de încredere. Pentru a influenţa în continuare tot mai multe vieţi, dorim să ne dezvoltăm cât mai responsabil. Acest prim raport este un nou pas important în această direcţie. Suntem conştienţi că mai avem multe de făcut, că nu va fi un drum uşor, dar suntem convinşi că beneficiile generate de măsurile pe care ni le-am asumat, vor crea valoare deopotrivă pentru Secom® şi pentru toţi stakeholderii noştri. Promisiunea noastră este că acesta nu va fi un demers unic, ci vom continua să ne analizăm şi monitorizăm performanţa de sustenabilitate, pentru a putea lua cele mai bune decizii, atât pentru companie, cât şi pentru cei din jurul nostru”, a adăugat Lucia Costea, cofondator şi CEO Secom® Healthcare Group.

Raportul integral poate fi parcurs aici

 

Comments are closed