SPRING – Program de formare inovator pentru planificarea succesului și schimbului de generații în întreprinderile familiale pentru Noua Creștere

 

SPRING – scopul acestui proiect este de a oferi formare personalizată, mentorat, sprijin și îndrumare întreprinderilor familiale, în domeniile planificării și implementării liniare a succesiunii, continuității afacerii, leadership și guvernanță și strategie pentru creștere. Principalul element inovator al acestui proiect este concentrarea pe dezvoltarea antreprenoriatului, intraprenoriatului și antreprenoriatului de-a lungul generațiilor, pentru a asigura continuarea afacerii de familie

 

O echipă europeană de experți în afaceri familiale din 9 țări ale UE (Italia, Franța, Spania, Portugalia, Cipru, Marea Britanie, Germania, Belgia și Malta) oferă o serie de seminarii web în primul trimestru al anului 2021, complet gratuit, ca parte a proiectului SPRING Erasmus + Knowledge Alliances. Printr-o cooperare inovatoare universitate-industrie, echipa este formată din academicieni și consultanți de renume din domeniul afacerilor de familie, își propune să facă afacerile de familie mai rezistente, competitive, profitabile și durabile, cu un potențial de creștere mai mare, printr-o instruire online inovatoare și practică.

fotografia de copertă.PNGInstruirea online, finanțată integral de Comisia Europeană, va oferi participanților instrumentele actuale și sfaturi practice pentru planificarea succesivă a succesului, echilibrarea dinamicii intergeneraționale, dezvoltarea abilităților cheie de conducere și construirea unei strategii pentru continuitate, internaționalizare și supraviețuirea crizei actuale de pandemie.

După instruire, fiecărei afaceri de familie i se va atribui un mentor care va oferi servicii de consultanță gratuite pentru afacerea de familie, cu care veți putea discuta strategia dvs. de continuitate, planul de succesiune și alte preocupări pe care le-ați putea avea cu privire la compania dvs. pe termen lung supraviețuire, într-un mediu economic post-COVID provocator. Mai mult, un instrument de autoevaluare și Matrice va fi furnizat gratuit întreprinderilor de familie care participă la seminariile noastre web. Avantajul instrumentului de autoevaluare și matrice SPRESS Succession este că vă poate ajuta să creați o evaluare obiectivă a situației actuale în cadrul afacerii dvs. de familie în ceea ce privește succesiunea. Acest lucru poate fi apoi folosit ca bază pentru a decide prioritățile de acțiune în cadrul afacerii dvs. de familie.

Participare gratuită pentru membrii Family Business Network România (FBN România) –  asociația afacerilor de familie din România.

Pentru a vă înscrie la programul de instruire, faceți clic  aici .
Instruirea este formata dintr-o serie de seminarii web care a început de marți 12.01.2021. Pentru a vă alătura seminariilor web prin Zoom faceți clic aici.

Iată agenda detaliată a seriei de seminarii SPRING:

Prima pagină webinară Agenda și Speakers.jpg

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 27 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Omnilogic) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 27 de companii: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

SPRING este finanțat de Programul Erasmus + 2018, în cadrul acțiunii „KA2: Cooperare pentru inovare și schimbul de bune practici- Alianțe de cunoaștere”. Durata proiectului este de 36 de luni (Data de începere: 01/01/2019, Data de încheiere: 31/12/2021

Surse:

  • European Family Businesses
  • Euspring

Comments are closed