2 februarie 2021 – Jesus Casado – ”Lecții practice de la COVID19: abordarea afacerii de familie” – SPRING

”Lecții practice de la COVID19: abordarea afacerii de familie” este numele  seminariul SPRING  susținut de Jesus Casado si programat pe 2 februarie 2021, 15.30-17.30 Central European Time (CET) – 16:30-17:30 ora României.

Participare gratuită pentru membrii Family Business Network România (FBN România) –  asociația afacerilor de familie din România.

Pentru a vă înscrie, faceți clic  aici .
Pentru a vă alătura seminariilor web prin Zoom faceți clic aici.

FAMILY BUSINESSES AS A FORCE FOR LONG-TERM GOOD – World Investment Forum –  UNCTAD

Jesús Casado secretar general al European Family Businesses.

Jesús Casado este un expert de frunte în afaceri de familie. În 2006 a fost numit secretar general al European Family Businesses.

Din mai 2014, el este, de asemenea, director general adjunct la Instituto de la Empresa Familiar, Asociația spaniolă de afaceri familiale, unde a început să lucreze în 2001. IEF reprezintă aproximativ 100 de proprietari de afaceri familiale, 17% din PIB-ul spaniol.

În 2018, Jesús a devenit membru al grupului consultativ de la Llorente y Cuenca, cea mai importantă agenție spaniolă de relații publice și comunicații.

Jesús Casado a fost, de asemenea, membru al consiliului de administrație al Family Firm Institute și membru al Comitetului executiv al rețelei de afaceri familiale (FBN), prezent în mai mult de 40 de țări.
Experiența acumulată în acest domeniu a condus la numirea sa în calitate de membru al Grupului de experți al Comisiei Europene pentru afaceri de familie și al Grupului la nivel înalt al sarcinilor administrative (raportând direct președintelui Comisiei Europene). Jesús Casado este, de asemenea, colaborator academic la ESADE.

Jesús Casado deține un MBA la ESADE Business School (2006-2007), o diplomă în drept (1989/1994) la Universidad Pontificia de Comillas ICADE (Madrid) și un master în terapie sistemică și consultanță (2007-2008) de Systemic SCT ( NLP). Și-a finalizat studiile cu studii postuniversitare la Eberhard Karls Universität Tübingen (Germania) (1994), la Școala Diplomatică Spaniolă (1995/1998) și la Institutul de Științe Politice de la Paris (1997).

Alaturi de domnul Jesús Casado, SPRING aliniaza o echipă europeană de experți în afaceri familiale din 9 țări ale UE (Italia, Franța, Spania, Portugalia, Cipru, Marea Britanie, Germania, Belgia și Malta) care oferă o serie de seminarii web în primul trimestru al anului 2021, complet gratuit, ca parte a proiectului SPRING Erasmus + Knowledge Alliances. Printr-o cooperare inovatoare universitate-industrie, echipa este formată din academicieni și consultanți de renume din domeniul afacerilor de familie, își propune să facă afacerile de familie mai rezistente, competitive, profitabile și durabile, cu un potențial de creștere mai mare, printr-o instruire online inovatoare și practică.

 

Agenda completa a programului SPRING o gasiti mai jos:

Prima pagină webinară Agenda și Speakers.jpg

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 27 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Omnilogic) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 27 de companii: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

SPRING este finanțat de Programul Erasmus + 2018, în cadrul acțiunii „KA2: Cooperare pentru inovare și schimbul de bune practici- Alianțe de cunoaștere”. Durata proiectului este de 36 de luni (Data de începere: 01/01/2019, Data de încheiere: 31/12/2021

Surse:

  • European Family Businesses
  • Euspring

Comments are closed