Conferință Anuală a Family Business Network Romania (FBN România) – 20 octombrie 2016

Tema principala a discutiilor Conferință Anuală a Family Business Network Romania (FBN România), a fost „dezbaterea necesitatii si utilitatii Constitutiilor de  familie ca mod structurat si bazat pe principii de etica si transparenta de asumare a managementului unei companii la care participa membri ai familiei antreprenorului. Practic am adus in discutie cele mai bune solutii pentru ca antreprenorii romani care se gasesc acum intr-un moment de analiza privind viitorul firmelor proprii, sa aiba exemple din Europa si din lume referitor la cele mai bune cai de a continua afacerile sau de a pregati generatiile urmatoare din familie sa preia fraiele conducerii”, a declarat Mihaela Harsan – Secretarul General al Family Business Network Romania. 

La eveniment au avut alocutiuni Alteta Sa Regala Printul Prof. Heinrich von und zu Liechtenstein, profesor in cadrul unei universitati din top 10 mondial, respectiv IESE Business School din Barcelona, si Alfonso Libano Daurella Presedintele European Family Businesses, Christine Grotz si Ilinca von Derenthall din partea LGT Private Bank AG, alaturi de antreprenori romani precum Anca Vlad, fondatoarea grupului Fildas si Florin Madar, Presedintele grupului TEMAD Brasov si al Family Business Network Romania.

 

Prințul Heinrich von und zu Liechtenstein

Prințul Heinrich von und zu Liechtenstein

„Afacerile de familie sunt cel mai important vector al economiei in Europa deoarece ele ofera cele mai multe locuri de munca si creeaza slujbe in tarile de unde provin. Chiar mai important ele sunt loiale tarilor lor si angajatilor proprii. De aceea este extrem de important sa le sustinem” a conchis Alteta Sa Prințul Heinrich von und zu Liechtenstein, membru al consiliului de administrație al Fundației Academiei Liechtenstein, profesor in cadrul unei universitati din top 10 mondial, respectiv IESE Business School din Barcelona.

 


Anca Vlad, antreprenor  al firmei Fildas, membru FBN Romania si Mihaela Harsan - Secretarul General al Family Business Network Romania

Anca Vlad, antreprenor  al firmei Fildas, membru FBN Romania si Mihaela Harsan – Secretarul General al Family Business Network Romania

A fi un om de afaceri de succes nu e deloc usor. E o lupta continua, dar la momentul unor bilanturi intermediare sau finale adevaratul antreprenor va gasi ca efortul a meritat, ca succesul si rezultatul final, pentru el sau ea si familia proprie a fost mai important decat obstacolele sau greutatile depasite. Iar atunci cand reuseste sa lase ceva viabil in urma, consider ca acel antreprenor a facut ceea ce trebuie!”, a spus in cadrul conferintei,  Anca Vlad, antreprenor  al firmei Fildas, membru FBN Romania.

 

 

 


Alfonso Libano, preşedintele European Family Businesses

Alfonso Libano, preşedintele European Family Businesses

 „Cred că e important ca administraţia: să recunoască că afacerile de familie sunt cheia reuşitei pentru creştere. Dacă vor să aibă o ţară puternică, bogată, fericită trebuie să sprijine antreprenorii şi tinerii să se dezvolte”, a spus Alfonso Libano, preşedintele European Family Businesses si preşedintele Coca Cola European Partners, una dintre cele mai mari francize europene ale gigantului american Coca-Cola.

 

 

 


Florin Madar, Presedintele FBN Romania, proprietar al grupului de firme TEMAD

Florin Madar, Presedintele FBN Romania, proprietar al grupului de firme TEMAD

„Am reusit sa punem in comun interesele legitime ale antreprenorilor cu afaceri de familie, pentru a ne ajuta intre noi cu informatii, consultanta si exemple, astfel incat sa putem asigura continuitatea afacerilor pe care le conducem. In cadrul evenimentului am vazut propuneri concrete pentru un management eficient al companiilor in situatia tranzitiei intre generatii sau a consolidarii prezentei membrilor familiei la conducerea firmelor” a declarat Florin Madar, Presedintele FBN Romania, proprietar al grupului de firme TEMAD. 

 

 

 


Desfasurat cu sprijinul LGT Privat Bank AG, banca familiei Princiare de Liechtenstein, evenimentul a adus in fata publicului roman experti din 4 tari pentru a prezenta avantajele schimbului de experienta in gestionarea afacerilor de familie.

  

Evenimentul a fost adresat membrilor FBN România și invitaților acestora. 

Pentru a primi o invitație de acces la astfel de evenimente nationale sau internationale ,contactați unul dintre membrii FBN România, sau office@fbn-romania.ro, 0744.338.118

Pentru acreditarea reprezentanților mass-media la evenimnetele FBN Romania, contactați da@skillteam.ro sau 0746.25.25.25

Comments are closed