București, 12 mai 2013, Eveniment FBN România, primul eveniment dedicat exclusiv proprietarilor de afaceri de familie

Family Business Network România a organizat marți, 21 mai 2013, într-un cadru privat, primul eveniment destinat exclusiv proprietarilor de afaceri de familie, în prezența fondatorilor Gabriel Marin (Omnilogic), Radu Tudor (MB Telecom), Sorin Preda (Global Vision) și Florin Madar (Temad Co).

 La eveniment au participat importanți oameni de afaceri români și străini, fondatori sau membri ai familiilor proprietare, ca și reprezentanți ai European Family Businesses și ai organizațiilor omoloage din Germania și Franta.

 Invitații speciali ai serii au fost:

  •  domnul Dr. Peter von Möller, Președintele Consiliului Director al Möller Group Germania – una dintre cele mai vechi companii din lume, aflată în prezent la a 8-a generație de management familial – și membru al Die Familienunternehmer Germany și al grupului Les Henokiens, care cuprinde afaceri de familie cu o vechime mai mare de 200 de ani;
  • domnul Charles Robinet-Duffo, Director Executiv al Henner Group Franța, o companie aflată deja la a treia generație. Domnul Robinet-Duffo este Vicepreședinte al European Family Businesses, Trezorier al Family Business Network France și Director al Medium Enterprises Association;
  • domnul Jesus Casado, Secretarul General al organizației European Familiy Businesses. Domnul Casado este, de asemenea, expert al Business Transfers Expert Group și membru al High Level Group on Administrative Burdens.

Invitații au prezentat istoria business-ului fiecăruia și modul în care au continuat ei inșiși afacerea de familie și au reusit, la rândul lor, să-și convingă descendenții să continue business-ul ș tradițiile familiale, știut fiind că, deseori, tentația moștenitorilor este de a abandona sau a vinde afacerea, pentru un trai lipsit de griji.

Comments are closed