8 iulie 2020 – deschiderea celei de a 5-a ediții a competiției internaţionale dedicată antreprenorilor – EY Entrepreneur Of The Year™ 2020

Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea celei de a 5-a ediții a competiției internaţionale dedicată antreprenorilor – EY Entrepreneur Of The Year™ 2020.

Ernst & Young România în parteneriat cu FBN România, Romanian Business Leaders, Bursa de Valori București, Ziarul Financiar cu sprijunul LGT, caută antreprenori care ne inspiră prin viziune și leadership, lideri agili ce abordează într-un mod inovator provocările prezentului și care au un impact pozitiv asupra comunităților. Prin participarea la program, oferim antreprenorilor români diverse oportunități de dezvoltare și de creștere a vizibilității, atât prin participarea la evenimente publice, cât și prin conectarea la rețeaua națională de antreprenori și la o comunitate internațională de antreprenori recunoscuți, lideri din diverse sectoare. Ajunși la a 5-a ediție, avem misiunea de a-l descoperi pe următorul câștigător național si de a-l trimite la gala EY World Entrepreneur Of The Year™ de la Monte Carlo, în 2021.

 

Din juriul evenimentului face parte și doamna  Rucsandra Hurezeanu, fondator şi director general al afacerii de familie Ivatherm – membră a FBN România

Rucsandra Hurezeanu a primit în ultimii ani numeroase premii și distincții, printre care Entrepreneur of the Year Award de la Annual Investments Award în 2011, Champion in Business Award oferit de Enterprise Investors, BCR și ZF în 2012, Award for Innovation in Business, Revista Forbes, 2013. Scrie opinii în revista Unica și a fost invitat permanent al emisiunii Dragon’s Dean din 2010 pe TVR 2. Din 2015 a devenit Președinte al Organizației Patronale a Industriei Cosmetice din România și a fost Membru în Boardul Family Business Network România

 

Înscrierile pentru EY Entrepreneur Of The Year™ 2020 se pot face AICI, încep din data de 8 Iulie 2020 și sunt deschise până pe 25 Septembrie 2020.


Evenimentul va fi o experiență virtuală, un panel format din executivi de top, ce vor împărtăși din experiența lor din cadrul acestei competiții și vor explica de ce este o oportunitate unică la nivel global, dar vor dezbate și ecosistemul actual de antreprenoriat din România.

Cea de-a 5-a ediție se desfășoară într-un context cu totul atipic. De aceea, suntem în căutarea antreprenorilor cu viziune pentru viitor, lideri agili ce abordează provocările prezentului într-un mod inovator, se adaptează facil la transformări rapide și văd în situații de criză oportunități de a se dezvolta și a face schimbări.

FBN Romania este partener al EY Entrepreneur Of The Year™ 2020

Mai multe informatii gasiti  la: https://eoy.eyromania.ro/

Comments are closed