Membrii Asociațiai Family Business Network România au primit recunoasterea Forbes Personality of the Year

Inspirați de exemplele excepționale de curaj și spirit de afaceri la care am fost martori în 2020, Forbes Romania a lansat: Forbes Personality of the Year.

Un eveniment prin care Forbes isi propune să susțina, să onoreze, să premieze și să promoveze “vârfurile de lance” ale businessului din România, acei lideri pentru care nu există “Nu se poate”, care nu admit înfrângerea, care au știut să crească, să se dezvolte și să se reinventeze și în poate cea mai dificilă perioadă a istoriei moderne. Acei lideri care, cu sacrificii și cu o voință de fier, au continuat lupta și au văzut rezultatele.

Printre premiantii galei Forbes Personality of the Year s-au aflat: doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), domnul Felix Pastrascanu (FAN Courier), domnii Dan si Marius Ștefan (Autonom), domnul Ioan Popa ( Trasavia ) – membrii ai Asociațiai Family Business Network România

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 29 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Flame Data Technologie) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

Sigla Family Business Network România

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 29 de companii:  Adrem,  Agricin, Amset, Arena City Mall, Autonom, Bog’art, Cristim, Dinamic 92, DMF Poliplast,  Electra, Eximtur, FAN Courier, Fildas/Catena, Flame Data Technologies, Global Vision, Imob Piatra Neamt, Integrata Pascani, Ivatherm, M&M Product, Novaintermed, Piata de Gros, Sandra Trading, Secom, Secpral Pro, Skela, Tecnostar,  Temad, Tester, Transavia

Sursa 

Sursa: Forbes

 

Comments are closed