FBN Romania pe noi ne-a pus pe roate si ne-a ajutat enorm!

Anca isi Alexandru Vlad - Fildas Group, o afacere de familie membra a Asociatiei Family Business Network România.

Anca isi Alexandru Vlad – Fildas Group, o afacere de familie membra a Asociatiei Family Business Network România.

„FBN Romania pe noi ne-a pus pe roate si ne-a ajutat enorm. Eram (eu si fiul meu n.r) in plin proces de transfer de knowledge si nu stiam cum sa abordam subiectul, iar relatia mama fiu nu este deloc usoara. Dar, datorirta conferintelor FBN la care Alex a participat pe de-o parte, si eu pe de alta parte, am reusit sa gasim calea si cred ca acum suntem intr-un punct foarte bun.” – Anca Vlad participant la Conferința Anuală a Afacerilor de Familie in calitate de fondator al Fildas Group, o afacere de familie membra a Asociatiei Family Business Network România.
 
Conferința Afacerilor de Familie organizată de Family Business Network România pe tema „Guvernanța corporatistă în afacerile de familie. Soluții personalizate de investiții pentru administrarea bunurilor familiei” a avut loc luni 29 octombrie 2018, în București – Hotel Athenee Palace Hilton.
 
Anca Vlad – Locul 1 în Top 50 cele mai influente femei din Romania ediția 2018 a Forbs, este fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic, o afacere construită pas cu pas, într-un sfert de secol. Astazi, Grupul Fildas – Catena este unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania pe piata de distribuție pharma și cu amănuntul, având peste 6000 de angajaț si afaceri cumulate de 1,256 miliard de euro
 
Compania Fildas Trading a intrat în premieră în Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est, realizat de Coface, direct pe poziția 355, fiind a cincea cea mai mare companie antreprenorială autohtonă.
 
Lanțul de farmacii Catena cu un număr peste 650 de farmacii, este lider pe acest segment. Investițiile masive și sistematice în brandul Catena au dat roade. În acest an, Catena a fost premiată cu trofeul Superbrands în cadrul Galei Superbrands, precum și cu premiul Qudal 2018/2019, Farmaciile Catena Nr. 1 în Calitate și Servicii.
 
Family Business Network România (FBN România) a fost înfiinţată în anul 2012 și urmărește să popularizeze în România conceptul „afacere de familie” și potențialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică și socială a României.
 
Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati www.europeanfamilybusinesses.eu Asociația
 
Family Business Network România (FBN România), Strada I.G.Duca, nr. 36, Clădirea B2, camera 2211, Otopeni, județul Ilfov, 075100

Comments are closed