Fan Courier se extinde peste graniţe şi deschide un birou la Budapesta

 

Fan Courier (membru FBN Romania), cel mai mare ju­cător de pe piaţa locală de curierat, va deschide un birou în Budapesta, unde va asigura servicii de curierat, după ce a marcat deja ex­pansiunea în străi­nătate printr-un birou în Bulgaria.

Adrian-Mihai_membru_FBN_Romania_FAN-Courier„Luăm în calcul ex­tinderea în afara gra­niţelor. Suntem pre­zenţi în relaţia cu Bul­garia şi vom des­chide un birou la Bu­da­pesta la începutul lunii sep­tembrie, vom avea şi un spa­ţiu de depozitare. Suntem în dis­cuţii cu mai mulţi parteneri de acolo pentru a începe o colaborare şi vrem în continuare să ne extindem peste graniţe“, a spus Adrian Mihai, acţio­nar al Fan Courier, la conferinţa ZF „Cei mai mari jucători din economie“, care a avut loc săptămâna trecută.

Mutarea vine în contextul în care puţine companii româneşti au reuşit să treacă frontierele pentru a-şi extinde businessul. Potrivit statis­ticilor Băncii Naţio­nale a României, doar 260 de companii ro­mâneşti au reuşit să iasă cu afacerile în afara ţării. 

Compania Fan Cou­rier, membra FBN Romania este o afacere de familie fon­dată de Adrian Mihai împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu prietenul lor Felix Pătrăşcanu în 1998.

În 2017, Fan Courier a avut afaceri de 586 de milioane de lei – cu 14% mai mult faţă de anul anterior, şi aproape 2.500 de angajaţi.

Data publicării: 7 iulie 2018 | Sursa: ZF

Comments are closed