Doamna Lucia Nora Morariu, președinte EXIMTUR, afacere de familie membră FBN România, premiată la gala “Women in Economy”.

Doamna Lucia Nora Morariu, președinte EXIMTUR – membru FBN România, premiată la gala “Women in Economy”.

În seara zilei de 7 martie 2019, CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și Capital Media Production au organizat la Opera Națională București gala “Women in Economy”, în cadrul căreia a fost lansată prima ediție a „Top 50 Femei în Economie”. În cadrul evenimentului au fost premiate antreprenoare de top şi doamne care conduc cele mai mari companii de pe piața românească.

Doamna Lucia Nora Morariu, președinte al companiei de călătorii EXIMTUR și membru al FBN România, este una dintre primele 10 antreprenoare prezente în top, fiind invitată în cadrul galei  pentru a i se înmâna și o Diplomă de Excelență – pentru nobila contribuție adusă la dezvoltarea mediului de afaceri și promovarea spiritului antreprenorial.

Pe scenă au mai urcat antreprenoare cu afaceri importante din România și doamne care conduc operaţiunile unor companii gigant precum Electrica, Orange România sau OMW Petrom, companii care asigură o parte însemnată din PIB-ul României.

Clasamentul a fost realizat în funcție de notorietate, valoarea businessului şi realizările din ultimii doi ani.

La eveniment au participat peste 800 de persoane, printre care înalte oficialităţi din România şi din străinătate, precum președintele Senatului României – domnul Călin Popescu Tăriceanu, Ambasadorul SUA în România – Excelența sa domnul Hans Klemm, Ambasadorul Marii Britanii în România – Excelența sa domnul Andrew Noble.

Comments are closed