Ashley Whillans: Cultura muncii „în permanență” nu distruge doar bunăstarea noastră personală, ci și munca noastră

Angajatii răspund la un e-mail de serviciu în timpul unui eveniment de familie? Angajatii primesc apeluri telefonice de la job in timpul vacanței? Potrivit omului de știință comportamental și profesor de la Harvard Business School, Ashley Whillans, cultura muncii „în permanență” nu distruge doar bunăstarea noastră personală, ci și munca noastră. Ea ne împărtășește care obiceiuri proaste ne împiedică să obținem ceea ce avem nevoie din timpul nostru liber și trei pași practici pentru stabilirea unor limite care se țin.

 
TED (Technology, Entertainment, Design – Tehnologie Divertisment și Design) sunt o serie de conferințe globale susținute de o asociație americană non-profit, Fundația Sapling, organizate pentru a răspândi „ideile care merită promovate”.

Ashley Whillans este profesor asistent la Harvard Business School. Atât în ​​2015, cât și în 2018, a fost numită Star Rising of Behavioral Science de către International Behavioral Exchange și Behavioral Science and Policy Association. În 2016, ea a co-fondat Departamentul de Științe Comportamentale din Divizia de Politici, Inovare și Implicare a Agenției Publice din Columbia Britanică.

Cercetările lui Whillans au fost publicate în reviste academice de top, inclusiv Proceedings of the National Academy of Science , Organizational Behavior and Human Decision Processes , Journal of Personality and Social Psychology , Nature Human Behavior  and Science Advances și mass-media populare, inclusiv Harvard Business. Review , The New York Times  și Wall Street Journal . Prima ei carte,  Time Smart: How to Reclaim Your Time and Live a Happier Life, a fost publicată în octombrie 2020. Ea și-a obținut licența, masteratul și doctoratul în psihologie socială de la Universitatea British Columbia. Înainte de a se alătura Harvard, a fost un savant invitat și lector invitat la Universitatea din Chicago Booth School of Business. Cercetarea ei de disertație despre timp și fericire a câștigat premiul CAGS Distinguished Dissertation 2017 pentru că a fost cea mai bună teză de doctorat din Canada în domeniul artelor plastice, umaniste și științelor sociale.

Comments are closed