”Am pornit în urma cu 17 ani cu 6 produse, acum avem 60 în portofoliu” Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm, membru FBN

Rucsandra Hurezeanu, fondator Ivatherm

Rucsandra Hurezeanu, fondator Ivatherm, membru Family Business Network Romania, a precizat că piața cosmeticelor din România este una cu foarte multe avantaje, cu mai puține bariere la intrarea unui brand nou în industrie și cu o fiscalitate mai mică. Însă, în ciuda direcțiilor pozitive, piața cosmeticelor din România are nevoie de experți. ”Avem nevoie de experți în industria dermatocosmetică, nu e ca și cum am face muștar”, a declarat Hurezeanu, în cadrul evenimentului retailArena.

În acest sens, fondatoarea Ivatherm a oferit și câteva sfaturi pentru cei care intenționează să intre în această industrie.

Pe de-o parte, aceasta precizează că, pentru un astfel de business, este nevoie de experiență.

”Cei care intenționează să intre în industrie, trebuie să lucreze mai mulți ani în domeniu. Pe mine m-a ajutat foarte mult profesia și faptul că sunt medic farmacist”, a adăugat aceasta.

Pe de altă parte, Hurezeanu insistă că este primordial ca echipa să fie aleasă direct proporțional cu obiectivele businessului.

”Am pornit în urmă cu 17 ani cu șase produse și cu alte două colege farmacist. Acum avem peste 60-70 de produse în portofoliu”, a completat fondatoarea Ivatherm.

Sursa text si photo: www.wall-street.ro

Membrii Family Business Network România: Adrem Invest, Agricin, Amset Prodexim, Arena City Center, Autonom, Bog’art, Cristim, Dinamic 92 Distribution, DMF Poliplast, Electra, Eximtur, FAN Curier, Fildas Trading, Flame Data Technologies, Global Vision, Imob, Integrata Pascani, Ivatherm, M&M Product, Novaintermed, Piata de Gros Abundia, Sandra Trading, Secom Healthcare, Secpral Pro Instalatii, Skela Industries, Tecnostar Consulting, Temad Co, Tester Grup, Transavia.

Comments are closed