CATENA Racing Team, campioana turului Campionatului Companiilor 2021 – 2022

 

Catena Racing Team este cel mai mare club sportiv al unei companii private. Lansata oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014, CATENA RACING TEAM este o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai CATENA si FILDAS Grup si ai TONICA Group, toti pasionati de sport si de miscare in aer liber.

În perioada 20 septembrie – 20 decembrie 2021 s-a desfăşurat turul Campionatului, care a însumat 11 etape şi la capătul cărora Catena Racing Team a reușit să se claseze pe primul loc, obținând 10 victorii şi având o singură înfrângere.

Ceșe mai bune 12 echipe de fotbal ale marilor companii din Prima Ligă a Campionatului Companiilor sunt: CATENA Racing Team, Ericsson, Hidroconstrucţia, ING, Lindab, Mega Image, Mobexpert, PepsiCO, RCS&RDS, Rinf Tech, Alexandria-STB SA şi Rompetrol.

Campioana turului, CATENA Racing Team  a dovedit că este cea mai bună echipă din campionat, având cel mai bun atac  – a înscris 63 goluri – şi cea mai bună apărare, primind doar 22 goluri. Chiar şi în clasamentul provizoriu al golgheterilor, redutabila echipă s-a remarcat prin Mihai Cană, care a marcat până acum 15 goluri și care momentan se află pe locul III în clasament.

Echipa de Fotbal CATENA RACING TEAM

 

Cea de-a 13-a ediție a Campionatului Companiilor se desfășoară în perioada septembrie 2021 – iunie 2022, în sistem ligă, pe parcursul a 22 etape. Returul Campionatului va debuta la sfârşitul februarie 2022.

Iată care a fost componența lotului antrenat de Virgil Bejenaru: Marius Aranghel, Mihai Cană, Silviu Costache, Victor Ezaru, Adrian Cruceană, Tănase Muşat, Gabriel Micu, Alexandru Nechita, Mircea Popa, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Mihai Tătar, Ionuţ Tutunaru, Andrei Vlăsceanu şi Dragoş Zaharia. Team Manager  este  Ovidiu Gorcea.

„Vreau să felicit echipa pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat în acest tur de campionat, acest loc întâi fiind răsplata pentru munca, efortul şi implicarea totală de care au dat dovadă atât jucatorii, cât și antrenorul şi staff-ul echipei” – a declarat Daniel Marin, Vicepreședinte CATENA Racing Team și Director Financiar Fildas-Catena Grup.  „Îmi doresc să ne păstrăm locul 1 până la sfârşitul campionatului, iar jocul nostru să continue să crească din punct de vedere calitativ, astfel încât, la final, să culegem laurii supremi. Doresc să mulţumesc pentru sprijinul acordat conducerii grupului Fildas-Catena şi le promitem că steagul CATENA Racing Team va fi din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar echipa va deveni Campioana Companiilor 2021 – 2022”, a adăugat Marin.

Organizația Națională LIGA COMPANIILOR este membru exclusiv în România al Forului European de Fotbal pentru Companii (EFBLU), organism independent înființat în 2006 în Polonia, la Cracovia. Are sediul central în București și filiale în mai multe orașe din România şi și-a început activitatea în 2008, punând accent pe competițiile de fotbal pe teren redus, pentru amatori.

În toamna anului trecut, echipa de fotbal CATENA Racing Team s-a aflat în topul Euro Business Cup  2021, cea mai importantă competiție corporatistă de fotbal pentru companii din Europa. Participarea în premieră a echipei s-a încheiat cu un rezultat notabil pentru reprezentanţii celui mai numeros şi cel mai titrat club polisportiv al unei companii din România. Pe lângă un rezultat foarte bun al echipei – locul IV în clasamentul general -, Mihai Cană, jucător al CATENA Racing Team, a cucerit titlul de golgheter al competiției, cu 10 goluri înscrise! La turneul organizat în Antalya, Turcia, sub egida Federaţiei Europene de Minifotbal – European Minifootball Federation (E.M.F.) au participat 22 de echipe din 9 țări: România, Turcia, Rusia, Marea Britanie,  Republica Moldova, Ucraina, Kazakhstan, Slovacia, Ungaria. CATENA Racing Team a obținut dreptul de a participa în premieră la această competiție de mare anvergură, datorită clasării pe podiumul Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor, organizat de Federația de Minifotbal din România.

Cu un palmares impresionant, reprezentativa de fotbal CATENA Racing Team a cucerit în anul 2021 locul I la Cupa Companiilor și locul I la Brașov Corporate Games, titlul de vicecampioană a Ligii PRO din cadrul Ligii Companiilor și locul III la Campionatul Național al Firmelor şi Instituțiilor.

Grupul Fildas – Catena  este o afacere de familie si membru fondator al asociației Family Business Network (FBN) România.

Fildas Trading

Fondată în anul 1991 de catre doamna Anca Vlad, Fildas Trading a fost prima societate privată românească specializată în distribuţia de medicamente si a devenit în timp una dintre cele mai importante companii de import şi distribuţie medicamente de pe piaţa românească, o societate de referinţă în peisajul economic din România

Catena s-a născut 8 ani mai târziu, în 1999, o data cu achizitionarea societatii ARGESFARM care detinea la acea data o retea de 30 de farmacii in mediul urban. In prezent, reteaua de farmacii a Grupului numara 700 de unitati care opereaza sub brandul CATENA in toate judetele tarii. 

In 2017, Catena a inregistrat o cifra de afaceri de 622 mil Eurodevenind cel mai mare lant de farmacii cu acoperire nationala, cel mai puternic și mai apreciat brand local din domeniu.

 

Astazi, Grupul Fildas – Catena este unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania pe piata de distribuție pharma și cu amănuntul

Sigla Family Business Network RomâniaAsociația Family Business Network România reunește un număr de 29 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Omnilogic) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

Surse: 

Comments are closed