Ziarul Financiar: Cu o creştere de 12% faţă de anul anterior, 2018 este unul dintre cei mai buni ani din istoria Temad.

Florin Madar presedinte FBN Romania

Florin Madar- Președintele FBN România si fondator al grupului Temad

Distribuitorul de materiale pentru construcţii şi industrie Temad din Braşov, deţinut de omul de afaceri Florin Madar (presedinte FBN România), estimează că cifra de afaceri a companiei ar urma să ajungă la 195 milioane de lei până la finalul acestui an, cu 10% mai mult comparativ cu anul trecut, potrivit datelor transmise de companie pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2019, lansat pe piaţă în luna iunie.

Numărul mediu de angajaţi preconizat este 252, cu şase mai mult decât în 2018. Anul trecut, businessul companiei a ajuns la 180 de milioane de lei (39 mil. euro), în creştere cu 12% faţă de anul anterior, fiind unul dintre cei mai buni ani din istoria Temad.

Doamnul Florin Madar este proprietar al companiei Temad, membră a asociaţiei afacerilor de familie Family Business Network România (FBN România)

 

Family Business Network România (FBN România) a fost înfiinţată în anul 2012 și urmărește să popularizeze în România conceptul „afacere de familie” și potențialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică și socială a României.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati www.europeanfamilybusinesses.eu

În acest moment membrii Asociației FBN România sunt antreprenorii ce dețin companiile: Adrem Invest, Agricin, All Electrics 95, Amset Prodexim, Autonom Services, Bog’Art, Cris-Tim, Dinamic 92 Distribution, Electra, Eximtur, FAN Courier Express, Fildas Trading, Ivatherm, Global Vision, MBT Telecom, M&M Product, Novaintermed, Omnilogic, Piaţa de Gros, Secpral Pro Instalații, Temad Co, Te-Rox, Tecnostar Consulting, Tester Grup, Transavia.

Sursa:

Comments are closed