Presedintele Family Business Network Romania a fost la inaltime in Caucaz

 Un vechi pasionat de munte, fondatorul si directorul general al companiei Temad, Florin Madar, a cucerit cel mai inalt varf din Muntii Caucaz, Elbrus, avand o altitudine de 5.642 de metri.

In aventura sa, desfasurata luna aceasta, Florin Madar – Presedintele Consiliului Director al Family Business Network Romania – a fost insotit de fiica sa, Anda Madar.

Supranumit „Acoperisul Europei”, Elbrus este un munte situat in Republica Kabardino-Balkaria din Rusia, la granita dintre Europa si Asia.

Expeditia pe cel mai inalt varf al Europei necesita 4-5 zile de escaladare, precedate de alte cateva zile de aclimatizare, din cauza altitudinii foarte mari la care temerarii trebuie sa ajunga.

 

 

Temad este unul dintre cei mai importanți și cunoscuți importatori și distribuitori din România, care activează pe piaţa materialelor auxiliare pentru construcţii, renovări, amenajări, DIY, industrie și auto.

Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioară ce acoperă o arie foarte largă de aplicaţii şi utilizări: adezivi, etanşeizanţi, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative şi speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protecţie, sisteme de fixare, abrazive şi scule aşchietoare, profile din aluminiu şi PVC, accesorii pentru zugrăvit, sisteme de fixare, soluții pentru hidroizolații, plasă din fibră de sticlă, accesorii pentru termoizolaţii şi pentru gips-caton, benzi adezive şi de etanşare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie şi bucătărie, produse de curăţat, răşini, scule de măsurare şi de grădinărit.

Family Business Network România (FBN România) a fost înfiinţată în anul 2012 și urmărește să popularizeze în România conceptul „afacere de familie” și potențialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică și socială a României.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati www.europeanfamilybusinesses.eu

În acest moment membrii Asociației FBN România sunt antreprenorii ce dețin companiile: Adrem Invest, Agricin, All Electrics 95, Amset Prodexim, Autonom Services, Bog’Art, Cris-Tim, Dinamic 92 Distribution, Electra, Eximtur, FAN Courier Express, Fildas Trading, Ivatherm, Global Vision, MBT Telecom, M&M Product, Novaintermed, Omnilogic, Piaţa de Gros, Secpral Pro Instalații, Temad Co, Te-Rox, Tecnostar Consulting, Tester Grup, Transavia.

 

Comments are closed