Global Vision a construit pentru doi investitori germani din industria automotive – IWIS şi HUF.

Dezvoltatorul Global Vision a construit pentru doi investitori germani din industria automotive – IWIS şi HUF.

Top 10 cele mai importante evenimente din industria auto în 2020: Investiţii în producţie, opriri din cauza pandemiei dar şi noi modele

Compania IWIS intră pe piaţa românească şi a semnat cu o firmă a Global Vision un contract de închiriere pe 15 ani pentru dezvoltarea şi livrarea la cheie a unei fabrici noi în Oradea, aceasta fiind o dezvoltare de tip „greenfield“ a Global Vision. Cel mai probabil de la acest obiectiv vor pleca componente auto şi către noua fabrică BMW din Ungaria/Debrecen. Valoarea totală a investiţiei în această fabrică va depăşi 10 mil. euro.

De asemenea, producătorul de sisteme de închidere pentru autoturisme Huf România, parte a grupului german Huf, cu vânzări globale de aproximativ 1,1 mld. euro, a finalizat extinderea cu 10.000 mp a suprafeţei fabricii de automotive din Arad, ajungând astfel la o suprafaţă totală de 20.000 mp de producţie, facilităţi de suport tehnic şi logistică, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Noua unitate de producţie a fost predată în noiembrie de către Global Vision, proprietarul acesteia, către managementul Huf România. Compania produce în fabrica de la Arad mânere pentru uşi, seturi de încuietori, console şi capace de umplere a combustibilului pentru clienţi precum Porsche, BMW, Volvo, Mercedes, Dacia şi câteva mărci PSA.

 

 

Global Vision membru Family Business Network România ( FBN Romania )Global Vision este o platformă de servicii integrate de real estate, fondată în 2004 de Sorin Preda. Compania asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și instituționali din România și Europa Centrală și de Est. Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.600.000 metri pătrați și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management
 
 
 
 
 
 

Sorin Preda fondator Global Vision, membru fondator al asociației Family Business Network (FBN) România

Compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și parcuri industriale.

 Cel mai important proiect pe care Global Vision îl are în derulare în acest moment este Constanța Business Park, în parteneriat cu Globalworth. Este un proiect cu funcțiuni multiple(office, industrial, logistic, retail, servicii), amplasat strategic în apropierea portului Constanța, dezvoltat pe un teren de aproximativ 100 de hectare. Prima faza a proiectului a fost livrată, este vorba de o unitate logistică de 20.800 mp. În 2019 a lansat, tot alături de Globalworth, proiectul logistic de lângă București – Chitila Logistics Hub, foarte bine poziționat, pe centura N-V a Capitalei unde, și aici, a fost livrată prima unitate logistică de 22.400 mp.

În anii precedenţi, Global Vision a dezvoltat la cheie fabricile grupurilor Litens, Valeo, Honeywell, dar şi logistică, pentru producătorul german de anvelope Continental din Timişoara.

Global Vision este o afacere de familie si membru fondator al asociației Family Business Network (FBN) România

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 27 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Omnilogic) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 27 de companii: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

Surse:

 

Comments are closed