Forbes 30 pentru RO30 – Sorin Preda

Sorin Preda, CEO Global Vision

Sorin Preda, spune Forbes, a pus bazele Global Vision, care a devenit una dintre cele mai importante companii din domeniul real-estate, ce activează în regiunea Europei Centrale și de Est. Global Vision activează și în afara României, în țări precum Slovenia, Slovacia sau Cehia, dar și-a consolidat poziția și în principalele centre urbane de pe plan local.

Însă cel mai mare pariu al lui Sorin Preda este Black Sea Vision, un parc de business amplasat în apropierea portului Constanța, ce urmează să fie dezvoltat pe un teren de aproximativ 100 de hectare, cu o componentă logistică de 43,5 hectare, una industrială de 13,1 hectare și o zonă de retail, office și servicii de 18 hectare. Proiectul va implica investiții de 200 de milioane de euro.

Domnul Sorin Preda, este membru fondator al Asociației Family Business  Network România

Sursa: Forbes

Despre FBN Romania:

Asociaţia Family Business Network România (FBN România) a fost înfiinţată în anul 2012 și urmărește să popularizeze în România conceptul „afacere de familie” și potențialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică si sociala a României.

În acest moment membrii Asociatiei FBN România sunt antreprenorii ce deţin companiile: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

Carrefour, Volkswagen, BMW, Ford Motor, Fiat, Porsche, L’Oreal, Arcelor Mittal, Samsung Electronics, Auchan, Cargill sunt câteva dintre cele mai cunoscute companii din lume care sunt afaceri de familie.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses , cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati  www.europeanfamilybusinesses.eu

Comments are closed