Domnul Florin Madar, presedintele FBN România, este considerat de Forbes, una dintre cele mai importante personalități de business care au marcat economia românească

Florin Madar, CEO TEMAD, Preșerinte FBN România

Anul acesta (2019), cu ocazia aniversării a 30 de ani de la Revoluție, Forbes România a decis să realizeze o listă a celor mai importante personalități de business care au marcat economia românească. Domnul Florin Madar, Președinte al Asociației Family Business  Network România, face parte din lista amintită, iar Forbes își motivează alegerea astfel:

”În urmă cu 25 de ani, înființa Temad într-un garaj, având la început doar doi angajați. Compania fondată de Florin Madar, devenită unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul importului și distribuției de materiale auxiliare pentru construcții, a înregistrat profituri și creșteri permanente. Afacerile Temad au crescut constant pe parcursul celor două decenii și jumătate de activitate, însă perioada de criză a însemnat o adevărată provocare, cu toate că grupul a înregistrat profit pe toată durata acesteia.”

Sursa: Forbes

 

Despre FBN Romania:

Asociaţia Family Business Network România (FBN România) a fost înfiinţată în anul 2012 și urmărește să popularizeze în România conceptul „afacere de familie” și potențialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică si sociala a României.

În acest moment membrii Asociatiei FBN România sunt antreprenorii ce deţin companiile: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

Carrefour, Volkswagen, BMW, Ford Motor, Fiat, Porsche, L’Oreal, Arcelor Mittal, Samsung Electronics, Auchan, Cargill sunt câteva dintre cele mai cunoscute companii din lume care sunt afaceri de familie.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses , cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati  www.europeanfamilybusinesses.eu

Comments are closed