DECIZII ÎN VREMURI DE CRIZĂ. MARIUS ȘI DAN ȘTEFAN DESPRE VALOAREA CULTURII ȘI A PRINCIPIILOR

”Acesta e momentul pentru care ne-am pregatiti atația ani de zile, cu învățare continuă, scenarii de criză, risc management, principii de family business (sustenabilitate pe termen lung). Acum se aplică în practică tot ceea ce am învațat” Dan si Marius Stefan antreprenori Autonom, o afacere de familie membra a FBN Romania.

Un episod foarte interesant despre decizii in vremuri de criza realizat de Andreea Rosca, avandu-i ca invitati pe Dan si Marius Stefan despre valorile culturii si a principiilor Autonom. Ascultati aici:

Decizii în vremuri de criză. Marius și Dan Ștefan despre valoarea culturii și a principiilor

Marius și Dan spun adesea că avantajul lor competitiv este cultura lor internă bazată pe autonomie, transparență, flexibilitate. Autonom este, de ceva ani, una dintre companiile cu cel mai bun scor în ceea ce privește implicarea angajaților (engagement)

 

Resurse amintite în discuție:

Sursa: Andreea Rosca – ”Un explorator. Mă interesează gândirea care face posibilă performanța, în antreprenoriat și în general. Oamenii, deciziile, lecțiile, eșecurile, dilemele, experiența pe care sunt clădite întreprinderile remarcabile. “Terenul meu de joacă” este lumea celor care acționează și construiesc.„

Comments are closed