Antreprenori de succes premiati la Gala Povești cu Profit

cepalis_membru-FBN-Romanai_Gala-Profit.ro1In cadrul Galei Profit.ro 2018, Doina Cepalis și Roxana Cepalis, TE-ROX Prod Pașcani, au primit premiul “Lider European pe o piață de nișă”

„Cel mai mare producător de scaune auto pentru copii din Europa este o companie românească. Antreprenoarea care a înființat-o a pornit în 2007 de la un capital de doar 10.000 de euro și 10 angajați.  Azi, când în conducerea afacerii și în acționariat i s-a alăturat și fiica, afacerile depășesc 25 de milioane de euro, iar angajații sunt mai mulți de 1.100. Astăzi, compania este în plin proces de retehnologizare, planurile incluzând folosirea de roboți personalizați. Afacerea a rămas în familie, anul acesta participația fiicei crescând la 25%. Pentru succesul remarcabil pe un segment de piață pe care a ajuns să-l domine la nivel continental, Profit.ro acordă premiul “Lider european pe o piață de nișă” doamnelor Doina Cepalis și Roxana Cepalis, antreprenoarele cărora li se datorează reușita TE-ROX Prod Pașcani”

Sursa: Profit.ro 21 noiembrie 2018

Doamna Doina Cepalis este fondatoarea TE-ROX Prod Pașcani, o afacere de familie membra a Asociatiei Family Business Network România

Asociatia Family Business Network România (FBN România) a fost înfiinţată în anul 2012 și urmărește să popularizeze în România conceptul „afacere de familie” și potențialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică și socială a României.
 
Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati www.europeanfamilybusinesses.eu Asociația

Comments are closed