Te-Rox Prod

Te-Rox Prod
Doina_Cepalis_Te-Rox_membru_FBN_Romania

Doina Cepalis, proprietara firmei Te-Rox (membru FBN Romania)

„Principiile importante care m-au ghidat în carieră au fost onestitatea, compasiunea, integritatea, dar și o relație strânsă față de regulile societății.” – Doina Cepalis, proprietara firmei Te-Rox (membru FBN Romania)

Înființată în aprilie 2007, cu doar 10 angajați și un capital de 10.000 de euro, TE-ROX PROD a pornit prin a produce huse pentru scaune auto de copii și centuri de siguranță în sistem lohn pentru compania franceză TEAM TEX.

În 2008 s-a renunțat la producția lohn, fabrica începând să exporte produse sub propriul nume, iar performanțele economine înregistrare de firmă în anii ce au urmat pot fi calificate drept „exotice” pentru România, reuşind să se impună la nivel mondial în nişa producătorilor de echipamente de siguranţă pentru copii.

Cifra de afaceri (CA) a crescut de la 230.000 de euro în 2007 la 20 de milioane de euro în 2010, business-ul înregistrând o creştere medie anuală a cifrei de afaceri de 650,9% în perioada 2007-2010.

Acest fapt a dus și la primirea a nenumarate premii din partea celor mai avizați specialiști în economie, printre care se numără premiile pentru „CEL MAI DINAMIC ANTREPRENOR DIN ROMÂNIA” și „Cea mai performantă firmă din regiunea Dobrogea-Moldova”, oferite de Ziarul Financiar sau locul al treilea atribuit de revista Capital in cadrul Galei Premiile industriei românești, secţiunea auto.

Doamna Doina Cepalis, membră FBN România, este inclusa in „Top 50 cele mai influente” femei din România realizat de Forbes România:

DIGI24 a dedicat companiei TE-ROX  un episod in cadrul seriei „ROMÂNIA FAST FORWARD”:

„Muzeul Antreprenoriatului” realizat de CITR Group a inclus demersul antreprenorial al doamnei Doina Cepalis, in sctiunea „Contemporani”.

Astăzi, cifra de afaceri este în jurul sumei de 25 milioane euro și peste 90% din producție este exportată în aproximativ 61 de țări.

În prezent, grupul de firme TE-ROX are 4 puncte de lucru pe regiunea Moldova și peste 1.000 de angajați.

Pentru mai multe informații vizitați www.te-rox.ro

 

Comments are closed