MB Telecom LTD

MB Telecom LTD
Mircea TUDOR, proprietar MB Telecom

Mircea TUDOR, proprietar MB Telecom

Fondată în anul 1994, MB Telecom Ltd. este o companie privată cu capital integral românesc, producătoare de tehnologii de scanare pentru camioane și containere, fiind și singurul producător mondial de scanere pentru aeronave civile și militare, sisteme care i-au adus în premieră istorică de două ori Marele Premiu al Salonului Internațional de Inventică de la Geneva, precum și alte importante distincții naționale și internaționale, inclusiv titlul de „Antreprenorul Anului” 2014 în România, adjudecat de către domnul Mircea TUDOR, proprietarul companiei.

Dezvoltată de fondatorul ei, Mircea TUDOR, ca o afacere de familie, MB Telecom a ajuns în prezent la peste 130 de angajați, fiind în prezent lider necontestat de piață pentru proiecte complexe de securizare a frontierelor, porturilor și aeroporturilor și un brand românesc de referință pe piața internațională a sistemelor de scanare radioactivă a containerelor și camioanelor. Orientarea puternică spre inovare a plasat MBT într-o poziție importantă la nivel internațional, ajungând în prezent să concureze cu giganți multinaționali din domeniul tehnologiilor de securitate.

Având peste 20 de ani de experiență în securitatea frontierelor terestre, maritime și aeroportuare, MB Telecom se află în prezent în plin proces de reorientare spre piețele externe, construindu-și o importantă rețea comercială în peste 70 de țări în care dorește abordarea constructivă și generarea de noi oportunități de afaceri în mediul guvernamental și privat. Succesul repurtat în competițiile comerciale și tehnologice la nivel global l-a incurajat pe Mircea TUDOR să inițieze implantarea unei capacități noi de producție în Elveția, fiind singurul exemplu cunoscut în istorie de inițiativă antreprenorială industrială a unui român în țara cantoanelor.

MBT operează în prezent cel mai mare centru de cercetare aplicativă interdisciplinară din Europa Centrală și de Est și se concentrează permanent pe soluții inovative cu aplicabilitate în domeniul tehnologiilor înalte și în securitate, în particular, având și proiecte de succes în domeniul tehnologiilor medicale, de securitate bancară și altele.

Pentru mai multe informații vizitați www.mbtelecom.ro

 

Comments are closed