Consiliul EFB, a fost luată decizia de a organiza Summitul EFB pentru 2021 in forma online

Având în vedere situația actuală din jurul pandemiei COVID-19, Consiliul EFB, a fost luată decizia de a organiza Summitul EFB pentru 2021 in forma online.

Acest lucru înseamnă că summit-ul EFB de la Helsinki, organizat în parteneriat cu Finnish Family Firms Association (FFFA), va fi amanat pentru anul  2022. 

Salvați data 2021Summitul on-line „European Family Business Week“,  va fi derulat  pe parcursul a 4 zile, între 25 -28 Mai 2021. Evenimentul va consta in 90 de minute de webinar în fiecare zi si are ca obiectiv de a explora zone si subiecte de interes pentru decidenți de top, proprietari de afaceri de familie și cadre universitare care se alătură pentru a-și împărtăși expertiza proprietarilor de afaceri de top din întreaga Europă.

Printre vorbitorii confirmați se numără deja vicepreședintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, și directorul executiv al Centrului pentru afaceri familiale de la Școala de afaceri Quinlan din Chicago, Universitatea Loyola, Andrew Keyt.

La acest eveniment sunt așteptați proprietari de afaceri de familie care sunt membri ai Asociației Family Business Network România.

Asociația Family Business Network România reunește un număr de 27 de membri, număr ce este în creștere. Acești membri sunt lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 3 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Președintele Family Business Network România este domnul Florin Madar, proprietar și CEO al afacerii de familie  TEMAD și, alături de doamna Anca Vlad (Fildas/Catena), Adrian Mihai (FAN Courier) și Dan Ștefan (Autonom), Gabriel Marin (Omnilogic) și  Mihaela Hărșan (Secretar General) formează Consiliul Director Family Business Network România.

Începând cu anul 2015, FBN România a devenit membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles.

La acest moment, din Family Business Network România fac parte 27 de companii: ADREM INVEST, AGRICIN, ALL ELECTRICS 95, AMSET, ARENA CITY CENTER, AUTONOM, BOG’ART, CRIS-TIM, DINAMIC 92, DMF POLIPLAST, ELECTRA, EXIMTUR, FAN COURIER, FILDAS-TRADING, GLOBAL VISION, IVATHERM, MB TELECOM, M&M PRODUCT, NOVAINTERMED, OMNILOGIC, PIAȚA DE GROS, SECPRAL PRO INSTALAŢII, TECNOSTAR CONSULTING, TE-ROX PROD, TEMAD CO, TESTER GRUP, TRANSAVIA.

Sursa: EFB

Comments are closed